Forløsning hos Bernburg

Hvornår scorer du dit første mål? Det spørgsmål er Brøndbys Martin Bernburg færdig med at svare på efter sin debutscoring i 1-0-sejren over FCN

Brøndbys Martin Bernburg er steget til vejrs og header bolden ind til 1-0. (Foto: Martin Lehmann/Polfoto)
Brøndbys Martin Bernburg er steget til vejrs og header bolden ind til 1-0. (Foto: Martin Lehmann/Polfoto)

Martin Bernburg har haft svært ved at score for Brøndby. Men i sin niende kamp i Superligaen lykkedes det for angriberen at score sit første mål, da han blev matchvinder i 1-0-sejren over FC Nordsjælland på Farum.

Bernburg, der i august blev hentet i netop FC Nordsjælland, er dog udmærket klar over, at angribere bliver vurderet på antallet af scoringer. Ikke mindst i en klub, som Brøndby, der vil slutte i toppen. Derfor var det også en forløsning omsider at se en afslutning gå i nettet.

- Jeg har aldrig tvivlet på, at jeg ville score. Jeg har jo scoret mål før, så hvorfor skulle jeg ikke kunne gøre det igen? Før alle vores kampe har jeg håbet, at det ville komme, men resultaterne har for det meste været med os, så det har gjort det lettere at acceptere de manglende mål, siger Martin Bernburg.

Nødt til at juble
Den seneste tid har angriberen valgt ikke at fokusere på de manglende scoringer.

- Lige efter skiftet til Brøndby ville jeg gerne score det første mål så hurtigt som muligt. Det var mest frustrerende for mig i de første kampe. Men så tænkte jeg, at det bedre at fokusere på at spille godt og derigennem få selvtillid. Så skulle målet nok komme, forklarer han.

Selv om det var på hans gamle hjemmebane Farum Park at målet faldt, så blev der jublet en anelse foran det tidligere hjemmepublikum:

- Jeg blev nødt til at juble. Der bliver puffet lidt ekstra fra de gamle holdkammerater, så det var godt at drille dem lidt, siger han.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere