Brøndby-fans: Udskift hele bestyrelsen

Brøndby Supporters Trust mener ikke, at den nuværende bestyrelse i Brøndby er i stand til at genrejse klubben

Fangruppen Brøndby Supporters Trust (BST) med over 1000 medlemmer har mistet troen på den nuværende bestyrelse i fodboldklubben Brøndby.

Formand i BST Sune Blom tror ikke på, at Brøndbys ledelse kan rejse et beløb i størrelsesordenen 75-150 millioner kroner på aktiemarkedet.

- Nuværende og potentielle aktionærer og investorer skal have tillid til, at Brøndbys bestyrelse og direktion er i stand til at forvalte disse penge på en måde, der kan bringe Brøndby helt tilbage til den absolutte top i dansk fodbold.

- Den seneste tids begivenheder har undermineret enhver form for tillid, der måtte være til den nuværende bestyrelse, lyder det fra Sune Blom i en pressemeddelelse.

Holdt som gidsler
Han mener derfor, at den nuværende ledelse i Brøndby skal udskiftes, før tilliden kan genoprettes:

- Derfor bør hele bestyrelsen træde tilbage hurtigst muligt - og senest på selskabets ordinære generalforsamling 13. marts 2013 - hvis den kommende aktieemission og den efterfølgende genrejsning af klubben skal lykkes.

Brøndby-fansene føler, at de gennem længere tid har været vidner til et "bizart forløb", hvor selve klubbens eksistens har været på spil.

Læs også:

Se også: Brøndby reddet på målstregen

- Og nu venter endnu flere måneder, hvor der fortsat skal bruges ressourcer på at følge sagerne til dørs, hvor der med garanti vil være forstyrrende mediebevågenhed af den negative skuffe i rigelig mængde lige midt i klubbens overlevelseskamp i Superligaen.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere