Brøndby: Drop snakken om europæisk fodbold

Auri Skarbalius vil ikke tale om Brøndby i Europa, og Simon Makienok afviser, at Brøndby er tæt på top-fire.

Brøndby er med en forrygende forårsstart i Superligaen nu kun fire point fra fjerdepladsen, der giver adgang til Europa League i næste sæson.

Men hverken Brøndbys træner, Auri Skarbalius, eller flere af spillerne har lyst til at tale om muligheden for at kvalificere sig til Europa.

- Jeg har ikke kigget på tabellen, så det kan jeg ikke sige noget om, siger Auri Skarbalius efter søndagens 1-0-sejr over OB.

OB-spillerne tændte af over straffesparksdommen. (Foto: Lars Poulsen) OB Fortørnet Mendy: Der var ikke straffe

- Jeg har rigeligt at se til med spillerne og holdet. Hvis vi bliver ved med at forbedre os fra kamp til kamp, så er det kun et spørgsmål om tid før, at resultaterne kommer.

- Så kommer pointene og placeringen af sig selv, forklarer træneren, der tydeligvis helst vil tale uden om.

Heller ikke Mikkel Thygesen er meget for at tale om Europa oven på et efterår, hvor Brøndby var i krise, fyrede træner Henrik Jensen og sluttede på 10.-pladsen.

Især Andreas Johansson og Eric Djemba-Djemba var helt oppe i det røde felt, da dommer Henning Jensen dømte straffe til Brøndby. (Foto: Lars Poulsen) Brøndby Rasende OB'ere tabte i Brøndby

- Det er ikke noget, vi behøver at tænke på lige nu og her. Vi skal tage en kamp ad gangen. Vi er startet rigtig godt. Det skal vi bygge videre på, og vi vil altid gerne jagte holdene foran os, siger Mikkel Thygesen.

Simon Makienok Christoffersen afviser helt, at Brøndby er tæt på at nå FC Midtjylland på fjerdepladsen.

- Vi ligger stadig i bunden og kæmper med dernede, så vi fokuserer ikke på, hvor højt vi kan komme op i tabellen i den her sæson.

Brøndby 'Brøndby er helt ude af krisen'

- Vi fokuserer på at give alt, hvad vi har i hver kamp, så vi kan gøre det bedre end i efteråret. Vi tager en kamp ad gangen.

- Hvis vi taber et par kampe i træk, så føler jeg stadig, at vi er med i bunden, siger den høje angriber, der blev hentet til Brøndby fra HB Køge i vinterpausen.

Trods den korte pointafstand til FC Midtjylland på fjerdepladsen, så indtager Brøndby Superligaens ottendeplads.

0 kommentarer
Vis kommentarer