Annonce:
Annonce:

Ekstremt skuffet over Brøndby-farvel

Thomas Rasmussen forstår ikke, hvorfor han ikke fik spilletid i nederlaget mod Horsens

Thomas Rasmussen har fået en skuffende afslutning på sin Brøndby-tid. (Foto: Henrik Schütt)
Thomas Rasmussen har fået en skuffende afslutning på sin Brøndby-tid. (Foto: Henrik Schütt)
Annonce:
Følg Fodbold
Følg Superligaen
Følg Brøndby IF

Thomas Rasmussen er skuffet over Brøndby-træner Auri Skarbalius.

Den 34-årige venstreback har mere end svært ved at forstå, hvorfor han skulle sidde på bænken i samtlige 90 minutter, da Brøndby mandag aften tabte 1-0 til Horsens.

– Jeg er ekstremt skuffet over det, og jeg kan ikke se, hvordan man kan argumentere for, at jeg ikke skulle ind, siger Thomas Rasmussen til ekstrabladet.dk.

Han blev matchvinder mod FC København runden før, men fik aldrig muligheden for at sige ordentligt farvel på Brøndby Stadion. For selv om de blå-gule var bagud mod østjyderne og kun havde foretaget to udskiftninger, blev Thomas Rasmussen ikke sendt i kamp, og skuffelsen sidder fortsat i kroppen.

Se også:

Auri: Vi er videre

– Jeg havde en god smag i munden efter FCK-kampen, hvor jeg kom ind og beviste, at jeg stadig er klar og skarp for klubben. Men den gode smag er vendt til en bitter smag, efter jeg ikke kom ind mod Horsens.

Annonce:

– Det handlede ikke om, at jeg skulle hyldes, men jeg ville gerne have sagt ordentligt farvel til fansene efter seks et halvt år herude. Og jeg forstår ikke, at man ikke drager nytte af, at man har en spiller på bænken, der er fyldt med selvtillid efter at have afgjort kampen mod FCK.

– Så selvfølgelig er jeg dybt skuffet. Det var ikke den måde, jeg ville slutte på i Brøndby, men jeg måtte åbenbart nøjes med blomster, siger den tidligere landsholdsspiller med henvisning til den buket hvide roser, han fik overrakt af sportschef Ole Bjur før kampen.

Auri: Et bevidst valg
Thomas Rasmussen har ikke fået en forklaring af Auri Skarbalius på den manglende spilletid, men over for ekstrabladet.dk forklarer den littauiske træner, som Thomas Rasmussen egentlig har været glad for, hvorfor han ikke sendte 21’eren på banen.

Annonce:

– Jeg forstår godt, at han er skuffet, men jeg er ansat som træner og skal forsøge at skabe resultater. Som træner er du nødt til indimellem af træffe upopulære beslutninger, men jeg troede stadig på de spillere på banen. Det var årsagen, siger Brøndby-træneren, der ikke fortryder, at han ikke brugte Rasmussen.

– Jeg er ked af det på hans vegne, men sådan er denne branche. Det var et helt bevidst valg i forhold forløbet af kampen, og der er ikke første gang, at jeg ikke har brugt alle mine udskiftninger. Jeg vil ikke skifte bare for at skifte, siger Auri Skarbalius til ekstrabladet.dk.

Thomas Rasmussens sidste minutter i Brøndby-trøjen var formentlig mod FCK. Den skuffede back har problemer med lysken og har ikke trænet med de seneste dage.

– Jeg gør mig ikke forhåbninger om at spille mod HB Køge. Og som jeg ved nu, skal man ikke forvente noget som helst. Jeg er lidt trist over, at det skulle ende på denne måde, siger venstrebacken, der efter nytår skifter Brøndby ud med Lyngby.

Se også:

Brøndby-boss: Jeg er blevet væsentlig klogere

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
En bonus på 300 mio. kr. for at handle el - virkelig!?
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: