Agger til BIF: Brug mig eller sælg mig

Nicolaj Agger vil ikke længere tage på lejeophold

Agger vil have permanet ny klub, hvis Brøndby ikke vil bruge ham (Foto: Lars Poulsen)
Agger vil have permanet ny klub, hvis Brøndby ikke vil bruge ham (Foto: Lars Poulsen)

Den 23-årige Brøndby-angriber vil sælges til vinter, hvis det viser sig, at klubben fra den københavnske Vestegn ikke satser på ham.

- Enten bliver det Brøndby - eller også så bliver det en anden klub på en permanent kontrakt. En udlejning er bestemt ikke førsteprioritet, siger Nicolaj Agger til Ekstra Bladet.

’Fætter Agger’ er tilbage i Brøndby efter sit lejeophold hos Djurgården og træner med for fuld damp på Vestegnen. Han må dog først trække i den gule trøje igen efter nytår - og det virker tvivlsomt, om det overhovedet kommer til at ske.

– Jeg har ikke snakket med klubben endnu og ikke fået nogen informationer om, hvad planen er med mig. Jeg forventer på et tidspunkt at få besked, men lige nu er det et spørgsmålstegn i forhold til, hvad der skal ske fremadrettet, siger angriberen til Ekstra Bladet.

Nicolaj Agger har tidligere med succes været udlejet til SønderjyskE og var i dette efterår med til at redde Djurgårdens eksistens i Allsvenskan.

To år tilbage
– Vi havde en god slutspurt med en masse sejr, og personligt var det et rigtig godt ophold for mig. Jeg havde et godt forløb og spillede fast. Det er det, jeg stiler efter, siger Nicolaj Agger, som Stockholm-klubben – ifølge Ekstra Bladets svenske pressekilder – gerne vil købe fri af Brøndby.

– De var godt tilfredse, men jeg har ikke hørt noget, og jeg må sige, at mine tanker ikke går derhen lige nu. Men det kan de jo komme til, afhængigt af hvad der sker.

– Jeg ønsker i hvert fald ikke at lukke nogen døre på forhånd, siger Nicolaj Agger, der har to år tilbage af sin kontrakt med Brøndby.