Krohn-Dehli: Ingen byder på mig

Brøndbys Michael Krohn-Dehli er klar til et skifte, men så vidt han ved, har ingen klubber vist interesse.

Michael Krohn-Dehli på bænken mod Island 4. juni. (Foto: Lars Poulsen)
Michael Krohn-Dehli på bænken mod Island 4. juni. (Foto: Lars Poulsen)

Han er både landsholdsspiller og en af Superligaens helt store profiler. Alligevel kender Brøndbys Michael Krohn-Dehli ikke noget til, at nogen klubber for alvor skulle være interesseret i ham.

Og selvom der i onsdagens mediebillede svirrede endog mange rygter om hollandsk interesse fra Groningen, har hovedpersonen ikke kendskab til koblingen.

- Jeg har ikke hørt noget om nogen interesse fra Holland eller andre steder. Så vidt jeg ved, har der ikke været nogen tilbud, siger han til sporten.dk og fortsætter:

- Jeg er da stadig interesseret i at komme til udlandet, men jeg vil ikke ud bare for at komme ud. Jeg har det alt for godt i Brøndby til det, og det er jo heller ikke sikkert, at BIF vil sælge mig.

Offensiv forstærkning velkommen
Selvom den hollandske liga virker som et oplagt sted at fortsætte karrieren for Krohn-Dehli, der tidligere har spillet i Ajax Amsterdam, kunne andre ligaer også matche midtbanekreatørens ambitioner.

- Hvis der kommer nogle tilbud, må jeg jo kigge på det. Indtil da er det svært at forholde sig til det. Det behøver heller ikke at være Holland, det kunne også være interessant at prøve sig af i andre lande, siger han.

Indtil videre vælger landsholdsspilleren derfor at fokusere på Brøndby-holdet og den kommende Superligasæson, der kun ligger et par uger fremme.

- En offensiv forstærkning vil være velkommen. Vi har haft problemer med at score mål og at afgøre kampene, så det er klart, at man godt kan bruge en angriber, der scorer 15 mål per sæson, siger Michael Krohn-Dehli til sporten.dk.

0 kommentarer
Vis kommentarer