Udlandet trækker i Mike Jensen

Tre hollandske klubber er angiveligt ude med snørren efter Brøndbys midtbanemotor

Mike Jensen har spillet sig tættere på et skifte til udlandet. (Foto: Lars Poulsen)
Mike Jensen har spillet sig tættere på et skifte til udlandet. (Foto: Lars Poulsen)

Med debut på A-landsholdet og en fast plads på Brøndbys midtbane, må man sige, at Mike Jensens karriere er eksploderet. Og udlandet har da også fået øjnene op for den unge spiller.

Ifølge sporten.dk skulle tre hollandske klubber være interesserede i den unge spiller. Især Heerenveen har vist interesse, men også tyske klubber har meldt sig på banen. Brøndby-spilleren har ikke selv hørt om den hollandske interesse, men han er åben for et godt tilbud.

Avis: Brøndby præsenterer ny angriber

- Jeg har ikke rigtig tænkt over, hvilken udenlandsk liga, der kunne være god for mig. Holland vil bestemt være en god mulighed og passer godt til min spillestil. Kommer der et spændende tilbud, så er jeg åben, men det går jeg sådan set ud fra, at alle fodboldspillere er, siger Mike Jensen.

Viser Brøndby-spilleren klassespil under EM med U21-landsholdet, kan han nok se frem til, at en del internationale klubber vil kontakte ham

- Jeg har masser af ting at kæmpe for i Brøndby, og det er dér al min motivation går til. Men jeg ved da også godt, at et godt EM kan gøre mig ekstra interessant for udenlandske klubber

Brøndby-spilleren måtte udgå med ankelproblemer i mandagens EM-test mod Tyrkiet, men som altid er han hurtigt på benene igen og klar til kamp.

Se Superliga-programmet her

0 kommentarer
Vis kommentarer