Mike Jensen forlænger med Brøndby

Brøndby IF og Mike Jensen har i dag skrevet under på en forlængelse af kontrakten, så den nu udløber 31. december 2012

Mike Jensen vil kunne fyre kanonen af de næste tre år hos Brøndby. (Foto: Lars Poulsen)
Mike Jensen vil kunne fyre kanonen af de næste tre år hos Brøndby. (Foto: Lars Poulsen)

- Jeg har hele tiden sagt, at det er her i Brøndby, jeg vil slå igennem for alvor. Så det er klart, at jeg er meget glad for, at det hele nu er faldet på plads. Jeg har hele tiden gerne ville forlænge kontrakten, og nu er der kommet ro på det hele, så jeg kan koncentrere mig om, at gøre det så godt som muligt på banen, siger Mike Jensen på Brøndbys hjemmeside.

Den 21-årige Mike Jensen, der har trådt sine barnestøvler i Brøndby IF, har spillet 71 førsteholdskampe i klubben og 67 ungdomslandskampe.

- Det har været et rigtig godt efterår for mit vedkommende. Kent (Nielsen, red.) har vist mig stor tillid, og jeg føler selv, at jeg har udviklet mig positivt under ham. Det er klart, at det betyder noget, at træneren tror på en, men i det hele taget er forholdene i Brøndby optimale, så jeg glæder mig til fortsættelsen. Jeg vil vinde mesterskaber og pokaler og det skal ske med Brøndby, helst allerede i år.

Kent Nielsen glad
Cheftræner Kent Nielsen er også glad for forlængelsen:

- Jeg er selvfølgelig glad for, at vi har forlænget med Mike. Han har været igennem en rigtig god udvikling, hvor han har taget en masse ting til sig og selv skal have al den kredit, der skal gives. Han har fået meget større variation i spillet og bedre balance mellem det simple og det spektakulære.

- Han leverer en helstøbt indsats og er vokset meget taktisk og modenhedsmæssigt i spillet. Vi er glade for at arbejde videre med Mike; til fordel for begge parter.

Mike Jensen er den tredje spiller fra egne rækker, der forlænger i efteråret. Tidligere har Anders Randrup og Nicolaj Agger forlænget deres kontrakter.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere