Kent Nielsen så god disciplin

Brøndby-træneren er især tilfreds med sine spilleres disciplin, som blev afgørende i 1-0-sejren over FC Nordsjælland

Brøndbys nye spiller, Jens Larsen, gjorde det godt på Brøndbys midtbane. (Foto: Martin Lehmann/Polfoto)
Brøndbys nye spiller, Jens Larsen, gjorde det godt på Brøndbys midtbane. (Foto: Martin Lehmann/Polfoto)

Disciplinen har det en gang imellem med at falde fra hinanden hos Brøndby. Men den var tilbage, da træner Kent Nielsens mandskab vandt med 1-0 over FC Nordsjælland på Farum Park.

- Jeg er tilfreds med, at vi vinder og holder nullet. Det sker på en disciplineret og kontrolleret måde, og det er jeg godt tilfreds med, fastslår Kent Nielsen.

For få dage siden så han det modsatte, da Brøndby blev sendt ud af pokalturneringen Ekstra Bladet Cup efter et nederlag til Vejle. Han mener dog ikke, at Brøndby med sejren i Farum har rejst sig.

- Sådan tænker vi ikke. Man kan jo omvendt sige, at vi i de seneste ti kampe i SAS Ligaen har vundet syv, spillet to uafgjorte og tabt en enkelt, og det er jo meget godt gået. For os består kunsten i at lægge tingene til side, uanset om vi har tabt eller vundet, og kun tænke på den næste kamp, forklarer Kent Nielsen.

Selv om Brøndby-træneren var overordnet tilfreds, så er der småting, der kan forbedres:

- De gange, hvor FCN kommer frem til noget, er i de situationer, hvor vi er en anelse passive. Selv om vi er i vores positioner, så mangler vi måske noget aggressivitet, siger han.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere