Annonce:
Annonce:

Brøndby gav Køhlert en afskedssejr

Brøndby tog en relativt let sejr over Vejle - og snuppede førstepladsen i Superligaen - i trænerlegenden Tom Køhlerts sidste kamp på Brøndby Stadion

Tom Køhlert og Kim Daugaard fik blomster for lang og tro tjeneste i efterårets sidste kamp på Brøndby Stadion. (Foto: Lars Møller)
Tom Køhlert og Kim Daugaard fik blomster for lang og tro tjeneste i efterårets sidste kamp på Brøndby Stadion. (Foto: Lars Møller)
Annonce:
Følg Fodbold
Følg Superligaen
Følg Brøndby IF

Tak er et fattigt ord, havde Brøndby-fansene skrevet på en stor tifo. Men spillerne betalte lidt af på gælden til træner Tom Køhlert, da det lørdag blev til en relativt let 2-0-sejr over Vejle i Køhlerts sidste kamp på Brøndby Stadion.

Duncan punkterede på sin vis Vejle allerede efter fem minutter. Brøndby fik et frispark i højre side af banen, som Thomas Rasmussen skyndte sig at sparke.

Inde foran mål - på kanten af offside - sneg den skarpe Brøndby-angriber sig ind bag Vejles forsvarslinje og kunne i fri position let pande 1-0 i kassen.

Brøndby-fansene kunne håbe på en målfest af dimensioner, mens Vejle kunne frygte det. Men kampen fusede langt hen ad vejen ud.

Brøndby havde ikke den store gejst i forfølgelsen af en storsejr, mens Vejle omvendt havde meget vanskeligt ved at etablere noget der lignede organiseret fodbold på Brøndbys banehalvdel.

Alligevel var det med en fornemmelse af, at Brøndby kunne blive narret af jyderne, hvis ikke de satte 2-0 i kassen, at 2. halvleg skred frem.

Først med inskiftningen af Alexander Farnerud midt i 2. halvleg kom der rigtig fart og gejst i Brøndbys angrebsspil, og det var da også Farnerud, som assisterede til det rent svenske 2-0-mål.

Fra en position på højrekanten fandt Farnerud en fremstormende Samuel Holmén, som fra kanten af feltet bragede bolden ind ved den nærmeste stolpe.

Dermed overhalede BIF både OB og FCK og indtager førstepladsen i Superligaen inden søndagens kampe.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Danskerne har tabt tilliden til politikerne
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: