Annonce:
Annonce:

Dommeren: Jochumsen måtte ud

Dommer Lars Christoffersen så ingen anden udvej end at vise Horsens-målmand Søren Jochumsen ud, da han blev ved med at brokke sig i kampen mod Brøndby

Lars Christoffersen gad ikke finde sig i Søren Jochumsens brok efter udligningen på Brøndby Stadion. (Foto: Mick Anderson)
Lars Christoffersen gad ikke finde sig i Søren Jochumsens brok efter udligningen på Brøndby Stadion. (Foto: Mick Anderson)
Annonce:
Følg Fodbold
Følg Superligaen
Følg Brøndby IF

Han kom i fokus for det røde kort, han viste AC Horsens' målmand Søren Jochumsen i mandagens superligakamp i Brøndby.

Det tog dommer Lars Christoffersen dog i stiv arm og stod ved, at bolden i øvrigt havde været over målstregen på Morten 'Duncan' Rasmussens hovedstød kort før pausen.

- Jeg fornemmer, at bolden slipper linjen, og jeg ser Søren Jochumsens arm, der bevæger sig inde i rusen. Det fornemmelse får jeg konfirmeret hos min linjedommer, som er sikker i sin sag, sagde han til Ekstra Bladet.

Hvorfor viser du efterfølgende Søren Jochumsen ud?

- Den første advarsel giver jeg for at bruge mund og gestikulere over for min linjedommer, og da han fortsætter og endda kyler bolden i jorden, er der ingen anden udvej end at give ham det andet gule og derefter det røde kort.

Kent Nielsen efterlyser lidt fingerspitzgefühl i den situation. Hvad siger du til det?

- Jeg kan godt følge Kent, men jeg bliver nødt til at forholde mig til retningslinjerne i fodboldloven. Jeg føler, at jeg giver Søren en chance, og han burde være klogere.

Kendelsen puster til den debat, der har kørt om, at de store hold bliver favoriseret…

- Jeg er træt af at høre den diskussion. Hvis Stephan Andersen havde ageret på den måde, havde jeg valgt præcis samme løsning, sagde Lars Christoffersen.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Nej, Mette - Danmark kan ikke mere nu
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: