Millionerne ruller ind i Brøndby

Brøndby har gennemført en aktieemission, der betyder, at klubben fra Vestegnen henter 108 millioner kroner til klubkassen

Per Bjerregaard er naturligvis tilfreds med den vellykkede aktie-emission. (Foto: Lars Poulsen)
Per Bjerregaard er naturligvis tilfreds med den vellykkede aktie-emission. (Foto: Lars Poulsen)

Ledelsen i Brøndby har fået 108 mio. kroner mere at lege med, efter klubben fra Vestegnen har haft succes med den bebudede aktieemission.

I alt blev 1.750.000 B-aktier udbudt, og det lykkedes at finde villige købere til 93 procent af aktierne. De resterende syv procent tegnes af garanten, FIH Erhvervsbank.

- Når man tager alle omstændigheder omkring denne emission og aktiemarkedet generelt i betragtning, er det et rigtig, rigtig flot resultat. Mere end 93 procent af de udbudte aktier blev tegnet, hvilket man må sige er tilfredsstillende, siger bestyrelsesformand Per Bjerregaard til klubbens hjemmeside.

- Det er en tillidserklæring af de større vi har fået fra vore aktionærer, og nu hviler der et stort ansvar på os alle. Dette giver os mulighed for hurtigere, at realisere de sportslige og forretningsmæssige målsætninger, slutter han.

For nyligt gennemførte AC Horsens en lignende emission, der skaffede jyderne 23 mio. kroner.Emissionen betyder, at der tilføres klubkassen på vestegnen godt 108 millioner kroner.

0 kommentarer
Vis kommentarer