Auri smed fans og journalister ud

- Vi har alle mand klar, og jeg forventer begge hold kommer med enorm energi, siger forventningsfuld Auri Skarbalius

(Foto: Lars Poulsen)
(Foto: Lars Poulsen)

Mens dele af den afsluttende Horsens-træning foregik for åbne døre, var der lukket land for Brøndby-fans og pressen, da Auri Skarbalius dirigerede på Brøndby Stadion søndag eftermiddag.

Brøndbys sidste og afgørende træning foregik for hermetisk lukkede døre på Brøndby Stadion, så der kunne indøves tekniske detaljer og trænes i dødboldsituationer. Der var udstationeret vagter ved indgangen til Sydsiden, så ingen kunne se, hvad der foregik på græsset.

Se også: Skadeschok før Brøndby-gys

- Vi er spændte og klar til opgaven, siger Auri Skarbalius, der erkender, at klichen om den sort/hvide sportsverden for alvor får ny næring før skæbnekampen i morgen mellem Horsens og Brøndby.

- Mediernes verden er altid sort/hvid. Men sådan er det også for os i morgen. Enten bliver vi i Superligaen ellers skal vi ned i 1. division.

Se også: BIF-fans: Vi er pisseligeglade med Horsens

- Om det er den vigtigste kamp for mig. Tja, det er i hvert fald den vigtigste kamp med negativ konsekvens. For der er stor forskel på Superligaen og 1. division, forklarer Auri, der erkender, at han glæder sig til tre ugers ferie, som står på programmet efter kampen mod Horsens.

Se også: Brøndby-aktie i hopla efter gyser-sejr

Auri Skarbalius har frit valg på alle hylder, når han skal vælge sin startformation.

Han drog sammen med spillertruppen her til aften i bus mod Jylland, hvor truppen overnatter på hotel, før det store slag står mandag i Horsens.

0 kommentarer
Vis kommentarer