Rommedahls fremtid stadig uafklaret

- Det var ikke vores bedste kamp, men det er skide ligemeget, for vi bliver oppe, siger den rutinerede wing, der - måske - gerne vil blive i Brøndby

34-årige Dennis Rommedahl (i midten) kom til Brøndby fra et mislykekt ophold i græske Olympiakos for knap to år siden. (Foto: Rasmus Baaner)
34-årige Dennis Rommedahl (i midten) kom til Brøndby fra et mislykekt ophold i græske Olympiakos for knap to år siden. (Foto: Rasmus Baaner)

Dennis Rommedahl var forløsende glad over Brøndbys redning i Superligaen ovenpå dagens dramatiske 1-0-sejr i Horsens, hvor sejrsmålet faldt i overtiden efter voldsomt Horsens-pres forinden. Og sejren blev fejret, som var det et mesterskab.

- Det er helt vildt, at vi kan fejre det så godt - det er helt vildt, at vi har sådan en støtte fra vores support. Det er intet mindre end fantastisk.

Se også: Brøndby-profil til fans: I er fantastiske

- Glæde, træthed, alt kom ud i et. Det holdt rigtig hårdt i dag, og det var måske ikke vores bedste kamp, men vi kæmpede for det, og da vi så endelig scorede til 1-0 i overtiden, var det en forløsning.

- Det var ikke vores bedste kamp, men det er skide ligemeget, for vi bliver oppe, og det var det vi kom for, sagde den rutinerede wing til TV3+ efter kampen.

Se også: Spelmann: Brøndby får ekstremt store problemer

Han har endnu ikke sin fremtid på plads efter kontraktudløb i Brøndby efter denne sæson, men han har stadig lyst til mere.

- Jeg må se hvad min fremtid byder bagefter, jeg har koncentreret mig om fodbold, og det var det vigtigste. Nu har jeg nået mit mål og været med til at redde klubben, sagde han til TV3+, der derefter spurgte, om han havde lyst til at blive.

- Jeg har lyst til at opleve det her meget mere, ja.

0 kommentarer
Vis kommentarer