Annonce:
Annonce:

Brøndby: Stiller os ikke i vejen for Akpoveta

Oke Akpoveta kan meget vel være på vej væk fra Brøndby, men sportschef Per Rud har kun positive ting at sige om den målløse angriber

Annonce:
Følg Fodbold
Følg Superligaen
Følg Brøndby IF

Oke Akpoveta er færdig i Brøndby. Sådan ligger landet, hvis man skal tro nigerianerens agent.

Den 21-årige angriber er stille og roligt ved at få prædikatet ”angriberen der aldrig scorer” klistret på sig. I 24 Superliga-kampe har Oke Akpoveta scoret nul mål, og under Thomas Franks ledelse er det slet ikke blevet til spilletid for nigerianeren. Så ligegyldigt hvordan man vender og drejer den, giver det meget god mening, at angriberens dage på den københavnske Vestegn er talte.Brøndby-flop forlader Vestegnen

Annonce:

- Jeg har haft nogle gode samtaler med hans agent, og vi er blevet enige om, at hvis der skulle dukke noget op, så kigger vi på det. Det vil være rigtig godt for Oke at få noget spilletid, og hvis han får en større mulighed for det, end han har på nuværende tidspunkt her i Brøndby, så vil vi ikke stille os i vejen, siger Brøndbys sportschef, Per Rud, til tipsbladet.dk og fortsætter:

- Jeg har kun gode ting at sige om Oke. Han er en god dreng, og han arbejder stenhårdt hver eneste dag og er meget professionel. Han scorer ikke så mange mål, og det kan sagtens have noget med selvtillid at gøre.

- Det ville være fint, hvis han kunne få det tanket op et andet sted.

Skulle Oke Akpoveta forlade Brøndby en af de nærmeste dage, er det formentlig de færreste Brøndby-fans, der kommer til at savne nigerianerens nul mål.

Det kan dog bestemt ikke afvises, at de kommer til at sige ”på gensyn” frem for ”farvel” til den 21-årige angriber.Jydeligaen: Kun én 'ikke-jyde' på Rundens Hold

- Jeg tror, at Oke kan blive en god spiller for Brøndby i fremtiden. Jeg er bekendt med hans manglende mål, men det tror jeg virkelig. Derfor kan det også meget vel tænkes, at der bliver tale om en lejeaftale, fortæller Per Rud.

Annonce:

Oke Akpovetas agent har bedyret, at en norsk klub og en græsk klub viser interesse for Brøndby-angriberen. Dette ønsker Per Rud hverken at be- eller afkræfte. Heller ikke på det generelle niveau.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
LIGE NU

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Mette Frederiksen har svært ved at skelne mellem moral og dobbeltmoral
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: