Svineri, Brøndby? Overlæge sagde god for Emil Larsen

En knæspecialist godkendte Emil Larsens knæ, men Brøndby afviste at følge vurderingen og droppede OB-profilen

Emil Larsen skal ikke til Brøndby, som har meldt ud, at landsholdsspilleren ikke bestod et lægetjek - til trods for, at en overlæge sagde god for OB-spilleren. Så var det nu også lægetjekket, der fik Brøndby til at droppe Larsen? (Foto: Lars Poulsen)
Emil Larsen skal ikke til Brøndby, som har meldt ud, at landsholdsspilleren ikke bestod et lægetjek - til trods for, at en overlæge sagde god for OB-spilleren. Så var det nu også lægetjekket, der fik Brøndby til at droppe Larsen? (Foto: Lars Poulsen)

Emil Larsens skifte fra OB til Brøndby strandede på et dumpet lægetjek. Efter lægetjekket i Brøndby blev Emil Larsen droppet og sendt retur til Fyn.

Men nu er det kommet frem, at Brøndby ignorerede en overlæges vurdering af landsholdsspillerens knæ.

Se også: Larsen ikke til Brøndby: Dumpede lægetjekket

OB og Emil Larsen henvendte sig efter det mislykkede lægetjek til overlæge Uffe Jørgensen fra Odense Universitetshospital, der er specialist i knækirurgi, og han godkendte knæet.

- Emil Larsen har ingen problemer. Ingen gener. Hvis du kigger på ham, så halter han jo ikke. Når han skifter retning, er der ingen problemer.

- Hvis han havde knæproblemer, ville man kunne se det, når han støtter på højrebenet eller skal dreje i knæet. Og det kan man jo ikke, siger specialisten til B.T.

Brøndby fik Uffe Jørgensens vurdering af de samme skannings-billeder af knæet, som Brøndbys læger have taget.

Se også: FIFA-agent: Brøndby kan skade Emil Larsens karriere

- Jeg kan godt forstå, at Brøndbys læger gør opmærksom på, at knæet ser anderledes ud, men han har ingen problemer med knæet.

- Der er nogle forandringer, ja, men det er ikke noget, der gør, at jeg ikke ville skrive kontrakt med ham. Brusken og slidbanerne i knæet fejler intet, og det er dem, der er kritiske, fortæller Uffe Jørgensen.

Hos Brøndby vil sportsdirektør Per Rud ikke gå ind i detaljerne i sagen.

- Vi synes, at der er sagt og skrevet rigtig meget i den sag, og vi har valgt ikke at gå ud med alle detaljer omkring det her af hensyn til spilleren.

- Jeg kan konstatere, at vores læger har erkendt og klart meldt ud, at spilleren ikke kunne bestå lægetjekket, og det er sådan set det, jeg har at forholde mig til, for jeg er ikke læge, siger Rud til avisen.

Se også: Fans raser mod Emil Larsen: Du er et stort fjols

Vis kommentarer
Mest læste i fodbold
Seneste i fodbold
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Har du en mening om Ekstra Bladet? Kom med i vores panel og del din mening med os
Nyhedsredaktør:Anders Zacho
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen