Makienok afviser russisk kæmpe-bud

Brøndby sagde egentlig ja, men Simon Makienok valgte det modsatte, da russisk klub ville give mere end 30 mio. kroner for ham

Der skal mere end kolde kontanter til at lokke Simon Makienok væk fra Brøndby.

Tirsdag kan den trængte superligaklub meddele, at man har valgt at takke ja til et økonomisk lukrativt tilbud på angriberen. Men Makienok har valgt selv at takke nej.

Se også: Ønsket i OB og Brøndby: Jeg vil gerne videre nu

Det skriver man i en fondsbørsmeddelelse tirsdag formiddag.

'Brøndby IF har modtaget et skriftligt bud på Simon Makienok Christoffersen som ville have haft en væsentlig positiv indvirkning på Brøndby IF's resultat og likviditet i 2013 såfremt handlen var blevet gennemført. Simon Makienok Christoffersen er ikke interesseret i klubskiftet til den pågældende klub, derfor bliver handlen ikke gennemført'.

Se også: Historisk: FCK og Brøndby er sammen for første gang

Ifølge Ekstra Bladets oplysninger er der tale om et bud fra en unavngiven russisk klub - BT mener at vide, at der er tale om FC Terek Grozny, der overstiger 30 millioner kroner.

Makienoks agent, Michael Stensgaard, vil ikke sætte navn på den interesserede klub, men bekræfter interessen.

- Jeg hverken kan eller vil kommentere på konkrete klubnavne, men jeg vil gerne bekræfte, at Simon har valgt at sige nej tak til et fint tilbud. Han er glad for at være i Brøndby, men har lige som alle fodboldspillere en drøm om at prøve sig af udenlands. Om det bliver nu eller til vinter, må tiden vises, siger Stensgaard til Ekstra Bladet.

Se også: FCK eller Brøndby rykker ned

- Når sådan et tilbud tikker ind, kigger vi på tre faktorer: Det sportslige, det økonomiske og det menneskelige.

- Det er ingen hemmelighed, at vi nok kunne finde hinanden økonomisk, men vi følte ikke, at det var det helt rigtige på de andre parametre. Vi har lagt en karriereplan, men denne klub passer ikke ind i den plan på nuværende tidspunkt af hans karriere, siger Michael Stensgaard, som understreger, at dialogen med Brøndby gennem hele forløbet har været fint.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i fodbold
Seneste i fodbold
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Steffan Kærulf Frandsen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen