Brøndby-ekstase: Så kom sæsonens første sejr

Brøndby noterede sig for sæsonens første tre pont i en pragtfuld kamp

Hasani lavede vinderscoringen (Foto: Lars Poulsen)
Hasani lavede vinderscoringen (Foto: Lars Poulsen)

Hold op en underholdende kamp på Brøndby Stadion, da OB kom forbi.

Brøndby leverede chancer på samlebånd, OB legede med, og det hele endte i et regulært chance-orgie, hvor lettelsens suk var tydelig på Vestegnen, da dommeren havde fløjtet for sidste gang.

Brøndby vandt med 2-1, og to af klubbens nyindkøb fik markeret sig positivt.

Spændende Szymanowski
Som tidligere i sæsonen skabte hjemmeholdet igennem hele kampen flere store muligheder, som burde være omsat i mål.

Det argentinske nyindkøb Alexander Szymanowski kan godt vise sig at blive en spændende spiller. Flere gange i kampen gav han prøver på sit gode venstreben, og ikke meget skulle være gået hans vej, før han havde lavet mål i sin debut.

OB var faktisk fint med i hele kampen, men chancerne udeblev stort set i første halvleg, fordi de sidste procenter manglede oppe foran. Mustafa Abdellaoues korrekt annullerede offside-mål var det bedste tilbud før pausen, hvor også den i Brøndby kasserede Emil Larsen havde et skud, der gik snert over mål.

Brøndby: Brænder for at give fansene en sejr

Brøndby - derimod - kunne producere store chancer.

Minuttet efter Abdellaoues underkendte mål var det Simon Makienok, der brændte en friløber. Thomas Kahlenberg spillede Makienok helt fri. Angriberen havde tid og plads, men afsluttede i det korte hjørne, som Mads Toppel havde lukket af. Det burde Makienok have gjort bedre.

Men flere store chancer kom de blå/gules vej. En kikset Kasper Larsen-clearing røg på stolpen i OB-feltet, og Szymanowski havde nok et nærgående forsøg.

Ti minutter før pausen kom der så gang i målbutikken, da Martin Ørnskov tæt inde under mål efter hjørnespark kunne heade BIF foran. OB viste sig flere gange yderst sårbare på dødbolde, og det udnyttede Brøndby til gode muligheder på hjørnespark flere gange - og det gav valuta ved Ørnskovs scoring.

Se hans scoring herSzymanowski var kort forinden blevet skiftet ud, og han gav plads til et andet nyindkøb, Ferhan Hasani. Denne skulle ikke bruge mere end et minut på banen, så var han blevet Brøndby-målscorer.

Antipas sendte et fremragende langskud af sted fra distancen. Den tog overliggeren, men returen havnede for fødderne af Hasani, der helt køligt sparkede den op under overliggeren.

Jo tak, det var en underholdende dyst på Brøndby Stadion, tv-seere og tilskuere var vidne til her til aften.

Kampen bølgede frem og tilbage, og begge hold forsøgte at lave flere mål. Brøndby fastholdt deres aggressive spillestil, og OB jagtede udligningen. Det gav underholdning hele vejen til slut.

Men flere mål blev det alligevel ikke til.

Dommeren fløjtede af efter tre minutters ekstra spilletid, og Brøndbys spillede, ledere og tilskuere gik nærmest amok i ren jubelrus.

Se bare her

TV: Se Brøndby-fan fejre sejren med bare bryster

Brøndby er på tavlen med årets første sejr. Og det var bestemt fortjent. OB er ved at have slettet indtrykket af en ellers god sæsonstart med to nederlag i deres seneste to kampe.