Brøndby smed point mod oprykker

Brøndby savnede kreative Thomas Kahlenberg mod Viborg, der forsvarede sig effektivt

Ørnskov i kamp med Stankov - det endte 0-0. (Foto: Jens Dresling)
Ørnskov i kamp med Stankov - det endte 0-0. (Foto: Jens Dresling)

BRØNDBY (Ekstra bladet): Brøndby IF fortsætter den positive stime og er nu uden nederlag de seneste fem kampe.

Men holdet måtte nøjes med en ny pointdeling via 0-0 mod oprykkerne fra Viborg.

Hjemmeholdet dominerede i store dele af kampen, men pointdelingen var et rimeligt resultat, fordi Viborg også havde flere gode muligheder for at afgøre den jævnbyrdige forestilling, hvor Brøndby havde bolden mest, men de fik for lidt ud af anstrengelserne.

Quincy Antipas var tættest på efter pausen, hvor han i flere situationer måtte se sine forsøg lande på den forkerte side af målet.

Ingen kannibal
De 16.607 tilskuere, der havde ventet at se Khalid Boulahrouz få debut blev slemt skuffede.

For cheftræner Thomas Frank vurderede, at hollænderen endnu mangler lidt, før han er fysisk klar til at træde ind på holdet.

Udover Boulahrouz var Brøndby uden den skadede trio - Thomas Kahlenberg, Simon Makienok og Martin Albrechtsen. Og det kunne i perioder ses hos hjemmeholdet, der savnede en kreativ styrmand på midtbanen.

Christian Nørgaard spillede fra start for første gang og gjorde det fornuftigt, men han har ikke Thomas Kahlenbergs kreative evner og det led Brøndby i perioder under.

Helt i front virker Kenneth Zohore heller ikke som en permanent løsning for Brøndby. Han har store bevægelser og trækker alt for langt ud til siden. Men han fik trods alt lov at spille 80 minutter, før Martin Bernburg kom på banen.

Jævnbyrdigt
Før pausen var det jævnbyrdigt. Mikkel Thygesen havde halvlegens største afbrænder, da han et par meter fra stegen i fri position bugserede Riza Durmisis oplæg på overliggeren.

Men gæsterne fra Viborg stod ikke tilbage. De var i enkelte tilfælde farlige fora Lukas Hradeckys mål. Tættest på var Mikkel Rask med et hovedstød. Her måtte den finske landsholdskeeper ud i fuld længde for at afværge.

Simon Nagel var også tæt på, men han sparkede i sidenettet efter en god frispilning fra Thomas Dalgaard.

Brøndby-træner: Vi er ikke, hvor vi skal væreViborg-træner efter nullert: Præstationen er godkendt