Brøndby uden Kahlenberg mod OB

Brøndby må for anden kamp i træk klare sig uden Thomas Kahlenberg, når de blå-gule i morgen møder OB.

(Foto: Lars Poulsen)
(Foto: Lars Poulsen)

Den hjemvendte Brøndby-søn Thomas Kahlenberg var ikke med for de blå-gule i sidste weekends hjemmekamp mod Viborg, og hele ugen har det været et kapløb med tiden for Kahlenberg for at nå at blive klar til morgendagens kamp mod OB på Fyn.

Lørdag formiddag kan det dog konstateres, at kapløbet er tabt, og Thomas Kahlenberg ikke er med i bussen til Odense.Brøndby: Derfor kom vi i krise

- Som vi tidligere har meldt ud, så er Simon Makienok fortsat et stykke fra at være kampklar, og til kampen på søndag ved vi nu også, at Thomas Kahlenberg ikke kommer i spil. Det går ikke helt så hurtigt med bedringen af hans skade, som vi håbede på, og vi bringer ham derfor ikke i spil søndag, siger cheftræner Thomas Frank til Brøndbys hjemmeside og tilføjer:

- Det betyder, at andre skal løfte opgaven, og så er det dejligt som træner at se, at vores unge spillere er klar til at gå ind og tage over, som de gjorde langt hen af vejen mod Viborg. Eksempelvis ser en spiller som Christian Nørgaard, der skal løfte en tung arv fra Kahlenberg, godt ud for tiden og bliver bedre og bedre.Ørnskov: Skal indstille os på OB's individualister

- Jeg er derfor meget fortrøstningsfuld i forhold til, at de unge samt øvrige spillere kan løfte opgaven på søndag, selv om vi er klar over, at der venter os en svær udekamp mod et formstærkt OB-hold.

Mens Brøndby må undvære Thomas Kahlenberg og Simon Makienok, er der meget, der tyder på, at OB-kampen byder på debut til den nye Brøndby-stjerne Khalid Boulahrouz, der ikke var med i sidste weekend mod Viborg.

Målsætninger i Brøndby