Frank: Flere har scoringsansvar

Brøndby-træner Thomas Frank vil gerne brede målscoringen ud på så mange spillere som muligt

Thomas Frank vil gerne have flere spillere til at score målene. (Foto: Lars Poulsen)
Thomas Frank vil gerne have flere spillere til at score målene. (Foto: Lars Poulsen)

Topscorer Simon Makienok har været ikke været til Brøndby-træner Thomas Franks rådighed i de seneste kampe, hvor holdet har vist sig ineffektive foran mål. Blot ét mål i tre kampe er det blevet til, og Thomas Frank arbejder med at fordele scoringsansvaret ud over så mange spillere som muligt, så Brøndby ikke er afhængige af én enkelt målscorer, fortæller træneren.

- Vores mål skal ikke kun scores af vores spidsangribere. Det er klart, at nogle positioner har større scoringspotentiale end andre, men ud over 9'er-positionen skal 8'eren, 10'eren og kanterne i høj grad også byde ind med scoringer.

- Derudover - afhængig af hvilken type spiller, man vælger på den enkelte position - skal også backerne, stopperne og 6'eren score mål. Vi vil meget gerne brede målscoringen ud på så mange positioner og spillere som muligt, da det gør os mindre sårbare over for skader, karantæner, formnedgang osv. hos enkelte spillere. Jeg anser det som en holdopgave at score mål, siger han til brondby.com.

Simon Makienok har været ude i de to seneste kampe, hvor Brøndby ikke har lavet mål. Den lange angriber forventes igen at være tilbage på holdet til de sidste tre kampe i efteråret.

Se også: Brøndby-træner: Makienok er i klar bedring

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere