Makienok: Store klubber følger mig

Brøndby-angriberen vil stadig gerne til Premier League, og interessen er ifølge ham selv gensidig

Simon Makienok scorer med hovedet mod FC Nordsjælland. (Foto: Lars Poulsen)
Simon Makienok scorer med hovedet mod FC Nordsjælland. (Foto: Lars Poulsen)

Simon Makienok var angiveligt tæt på et skifte til den engelske Premier League-klub Crystal Palace i slutningen af august, men det skifte blev ikke til noget.

Alligevel er landsholdsangriberen stadig varm på et skifte til Crystal Palace eller en anden Premier League-klub, og ifølge ham selv går interessen også den anden vej.

Se også: Brøndby-træner: Makienok er i klar bedring

- Min ultimative drøm er på et tidspunkt at komme til at spille i Premier League, da jeg føler, at jeg som type passer rigtig godt dertil. Jeg går ikke så meget op i, hvem der kigger på mig, men jeg har da hørt, at der også er store klubber som følger mig, siger Simon Makienok i et interview med Brøndby-fansiden 90 Minutter.

- Jeg ved dog, at Crystal Palace fortsat følger mig, siger Makienok endvidere og understreger, at hans fokus lige nu er på Brøndby og på at få klubben så højt op i tabellen som muligt.

Brøndby ligger lige netop over nedrykningsstregen på bedre målscore end FC Nordsjælland i kampene i denne spillerunde, hvor Brøndby mandag møder FC Vestsjælland på udebane.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere