Bænket BIF-talent er frustreret over bænkeplads

Dario Dumic er ærgerlig over at have mistet sin plads på Brøndby-holdet, men kæmper videre i jagten på spilletid

Martin Albrechtsen th. sammen med den nu bænkede Dario Dumic (Foto: Lars Poulsen)
Martin Albrechtsen th. sammen med den nu bænkede Dario Dumic (Foto: Lars Poulsen)

Man kan blive sat af et fodboldhold af flere forskellige årsager.

Man kan have spillet dårligt og kostet klubben point, så træneren beslutter, at det er for stor en risiko at have en på banen.

Eller man kan spille godt og stabilt, men blive overhalet indenom, fordi en bedre eller større spiller pludselig dukker op.

Dario Dumic hører til den sidste kategori. Den 21-årige Brøndby-spiller spillede 90 minutter i syv Superliga-kampe i træk og fik roser for sin indsats i et Brøndby-forsvar, som begyndte at se mere og mere stabilt ud, men alligevel sad man med fornemmelsen af, at han havde pladsen på lånt tid. For i kulissen lurede efterårets største Superliga-indkøb, hollandske Khalid Boulahrouz, først som potentiel signing og siden som kommende profil, der bare manglede at komme i form.

Se også: Dommen: Sådan klarede debut-Kannibalen sigSe også: Var Kannibalen rundens bedste spiller?

Søndag aften skete det så. Dario Dumic røg på bænken, mens Kannibalen fik 90 minutter foran 11.524 tilskuere i 0-0-kampen i Odense.

Muligvis et vendepunkt i Dumics sæson, og så er det ingen trøst, at han ikke er blevet sat af, fordi han har spillet skidt.

- Det er lige frustrerende. Når man gør det dårligt, er man sur på sig selv, fordi man har spillet sig af, men når der så kommer en anden ind, er det også frustrerende. Men det er ude af mine hænder. Jeg har gjort alt, hvad jeg kunne, for at jeg skulle spille og holdt også clean sheet i min sidste kamp mod Viborg. Jeg kan se mig selv i spejlet og sige, jeg har gjort, hvad jeg kunne. Resten ligger uden for min indflydelse. Jeg kan spille godt, træne godt, og det har jeg gjort, fortæller Dario Dumic i et interview med Tipsbladet.

Konkurrencen i Brøndbys midterforsvar er hård. Udover Khalid Boulahrouz er der rutinerede Martin Albrechtsen, som har spillet et glimrende 2013, og så nyindkøbet Michael Almebäck, der dog i en del kampe er blevet placeret som højre back. Men på trods af stærke konkurrenter, vil Dario Dumic ikke give op i kampen for spilletid.

- Nu er der kun fem kampe tilbage [ i efterårssæsonen], og det er en kort tidshorisont. Ellers er det bare om at klø på. Der kan komme en skade, der kan komme karantæne, måske en der gør det dårligt. Jeg er klar. Jeg kan bare vente på, at det bliver min tur og så bare spille, som jeg har gjort, siger Dumic.

Læs hele det store interview med Dario Dumic i Tipsbladet, der er på gaden fredag.

OG HUSK:

For at få Tipsbladet skal du købe Ekstra Bladet fredag, da Tipsbladet nu ligger som separat blad inde i Ekstra Bladet. Du får begge dele for kun 18 kroner.

Hos din bladforhandler kan du også få fingre i fredagens udgave af Tipsbladet+Ekstra Bladet lørdag og søndag. Husk at spørg efter det, hvis du først vil købe Tipsbladet lørdag eller søndag. Og så kan du altid få fat i Tipsbladet via Ekstra Bladets E-avis, som du finder på ebladet.eb.dk

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere