Gratis øl til Brøndby-fans

En gruppe af Brøndbys sponsorer er gået i gang med at samle sammen til at give gratis øl til Brøndbys fans på Sydsiden til hjemmekampen mod AGF den 10. november

Så er der godt nyt til tørstige Brøndbyfans. (Foto: Claus Bonnerup)
Så er der godt nyt til tørstige Brøndbyfans. (Foto: Claus Bonnerup)

Brøndbys sponsorer er i gavehumør forud for hjemmekampen mod AGF den 10. november. En gruppe af sponsorer er gået sammen for at samle penge ind til at give gratis øl til klubbens fans på Sydsiden.

Indtil videre er der råd til omkring 1.000 øl, og initiativtageren Michael Wermuth Madsen håber, at der bliver råd til mere end det dobbelte.

Se også: Nørgaard vil være styrmand i Brøndby

- Der er 24-25 partnere, der har støttet op om ideen nu, og vi har samlet, så vi har til omkring 1.000 øl. Målet er, at vi kan skabe grundlaget for, at alle tilskuere på Sydsiden kan få en øl med på vejen, når de ankommer. Jeg regner med, at vi skal samle omkring 45.000 kroner, og aktuelt har vi halvdelen, siger Michael Wermuth Madsen til tipsbladet.dk.

Ideen til initiativet opstod, fordi en gruppe af Brøndbys sponsorer ønskede at anerkende klubbens dedikerede fans for det arbejde, de lægger i at bakke op om Brøndby hjemme, ude og i al slags vejr.

- Jeg blev selv sponsor i Brøndby i 2008, så jeg har været med gennem den svære periode med dårlig økonomi og dårlige resultater. I den periode tror jeg, at vi indimellem har glemt fansene lidt.

Se også: Brøndby-profil klar til FCV

- De står der i al slags vejr og sørger for, at der er god stemning for alle os, der får lidt at spise inden kampen og kan sidde i en lounge med et tæppe omkring os, hvis vi fryser. Vi bør anerkende det arbejde, de lægger i Brøndby, og det vil vi gerne gøre på den her måde, fortæller Wermuth Madsen.

- Tanken er, at vi vil lave t-shirts, og at det er os selv, der skal stå der med dem. Det bliver ikke sådan noget med en ølkupon eller noget andet upersonligt. Vi skal være nærværende. Og for mit eget vedkommende håber jeg, at det her kan blive første step i et samarbejde, der kan udvikle sig endnu mere.

Se også: Don Ø’s hemmelige plan: Ville hente Laudrup til FCK

- Måske mine gæster og jeg en dag kan bytte plads med fire fans fra Sydsiden, der kan få vores plads i loungen, mens vi står på tribunen? Personligt glæder jeg mig bare til den 10. november, siger Brøndby-sponsoren.

Brøndbys næste kamp i Superligaen er udekampen mod FC Vestsjælland på mandag, hvorefter AGF altså kommer på besøg på Brøndby Stadion. Der kan være mellem 4.000 og 5.000 tilskuere på Sydsiden.

Læs mere om fodbold på Tipsbladet.dk

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i fodbold
Seneste i fodbold
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Har du en mening om Ekstra Bladet? Kom med i vores panel og del din mening med os
Nyhedsredaktør:Anders Zacho
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen