Stenderup sigter mod foråret

Skadede Daniel Stenderup regner ikke med at komme med omkring kampe i efteråret, så han sigter mod at starte op for fuld damp i det nye år

Daniel Stenderup blev i sommer alvorligt skadet i en træningskamp og er først kampklar til foråret (Foto: Magnus Arnason)
Daniel Stenderup blev i sommer alvorligt skadet i en træningskamp og er først kampklar til foråret (Foto: Magnus Arnason)

Det så ud til, at Daniel Stenderup var kørt i stilling til en fast plads i Brøndbys midterforsvar, da træner Thomas Frank kom til Brøndby før denne sæson. Stenderup startede inde i nogle af træningskampene ved siden af Martin Albrechtsen, og det gjorde han også i en kamp mod Brønshøj tre uger før sæsonstarten.

Her var uheldet ude. Stenderup blev skadet og brækkede skinnebensknoglen, og selv om de første meldinger gik på, at et comeback i efteråret var udelukket, så åbnede han for en måneds tid alligevel selv op for muligheden for at komme med omkring holdet i de sidste kampe i efteråret. Sådan bliver det dog ikke alligevel.

- Nej, det var nok mere forhåbninger. I sådan en situation, som jeg er i, håber man hele tiden, at det går stærkere, end det gør, men jeg tror ikke, det er realistisk, at jeg kommer med omkring holdet i efteråret. Først skal jeg træne ordentligt, og så skal jeg i kampform, så det sker nok ikke i efteråret, siger Stenderup til tipsbladet.dk.

Szymanowski vil blive i Brøndby

I øjeblikket kan han være med, når resten af spillerne laver opvarmningsøvelser og lette pasningsøvelser, men bagefter bliver foden stiv om øm.

- Det har været svært at lægge en decideret plan for genoptræningen, fordi vi ikke helt præcist har kunne vide, hvordan foden ville reagere, når nu jeg begyndte at løbe og spille bold. Det kunne vi ikke vide, men jeg har ikke haft følgeskader indtil nu, så det er jo positivt, siger han.

Siden den kamp mod Brønshøj i juni måned, hvor han blev skadet, er der i mellemtiden sket meget på Brøndby-holdet. Klubben har hentet Khalid Boulahrouz til Stenderups position i midterforsvaret, og dermed er der hård kamp om pladserne, for ved siden af hollænderen spiller klubbens viceanfører Martin Albrechtsen.

- Det er svært at bedømme, hvordan mine chancer for at komme på holdet ser ud. Det er også et spørgsmål om, hvad træneren gerne vil med mig og med midterforsvaret i det hele taget. Jeg forholder mig sådan til mine chancer, at jeg skal give den en skalle fra det nye år og gøre det så godt som muligt. Hvis jeg kommer i topform igen, så har jeg en chance for at spille, det føler jeg helt sikkert.

Daniel Stenderup har kontraktudløb ved udgangen af 2014.

Læs mere om fodbold på Tipsbladet.dk

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.

Kom nu ud af busken, Dyrby