Dommere giver svar på tiltale

Nu kan du spørge dommere på Twitter og Facebook om kendelser, hvor du er i tvivl om

Danske fodbolddommere giver nu muligheden for at diskutere Premier League-kendelser med tv-seere. På billedet er Tottenhams Michael Dawson utilfreds med at modtage en advarsel fra dommer Phil Dowd. (Foto: Alastair Grant)
Danske fodbolddommere giver nu muligheden for at diskutere Premier League-kendelser med tv-seere. På billedet er Tottenhams Michael Dawson utilfreds med at modtage en advarsel fra dommer Phil Dowd. (Foto: Alastair Grant)

Hvorfor dømte den håbløse dommer ikke straffespark!

Fodboldfanatikere elsker at diskutere fodbold. Men ofte diskuterer de også reglerne uden at kende dem til bunds.

Nu er der mulighed for at få afklaret væddemål og diskussioner lynhurtigt, fordi Danske Fodbolddommere har iværksat et projekt for at komme tættere på brugerne.

Via Facebook og Twitter vil der nu sidde uddannede dommere klar til at svare på tvivlsspørgsmål på søndag, når Manchester United møder Arsenal og Tottenham hjemme har besøg af Newcastle.

- På søndag vil der sidde to dommere og besvare på læsere og seernes helt aktuelle spørgsmål fra de to kampe. Vi håber, vi kan gøre fanatikerne klogere, når de straks får svar på deres spørgsmål, siger Malthe Kringelbach Iversen, der hjælper de danske dommere med at få spredt budskabet.

På twitter skal man bruge hashtagget #livedommer for at stille et spørgsmål fra en af de to kampe.

Hvis man vil i kontakt med dommerne sker det via dommernes Facebook-side.

Se også: TV: Var der straffe til Brøndby?

- Vi har valgt at teste det her projekt med Premier League frem til jul. Så vil vi evaluere det og se, hvordan det har udviklet sig, forklarer Malthe Kringelbach Iversen, der i første omgang har afvist at gå ind og svare på spørgsmål fra de aktuelle kampe i Superligaen.

- Det sker af kollegiale hensyn og fordi sager kan havne i disciplinærudvalget. Derfor skal vi ikke ind og diskutere de aktuelle problemstillinger, forklarer han.

Kringelbach Iversen understreger, at initiativet ikke sker for til enhver tid at forsvare dommernes kendelser, men for at komme i dialog med fodboldfolket og give dem et hurtigt svar, så diskussioner og væddemål hurtigt kan afklares.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere