Brøndby-træner håber at få trio klar til storkamp

Thomas Frank håber at have Quincy Antipas, Martin Ørnskov og Simon Makienok med mod FC Midtjylland. Thomas Kahlenberg kan ikke nå at blive klar

Simon Makienok (t.h) er en af de profiler, som Brøndby-træner Thomas Frank håber at få klar til topkampen mod FC Midtjylland. (Foto: Lars Poulsen)
Simon Makienok (t.h) er en af de profiler, som Brøndby-træner Thomas Frank håber at få klar til topkampen mod FC Midtjylland. (Foto: Lars Poulsen)

Brøndby vandt i går 3-0 over AGF på hjemmebane, og i det opgør lignede de blå-gule langt fra det, de i virkeligheden er – nemlig et særdeles skadesplaget mandskab. Klubben fra Vestegnen var uden profilerne Quincy Antipas, Martin Ørnskov, Simon Makienok og Thomas Kahlenberg.

Af samme årsag hilser man også landskampspausen velkommen i Brøndby. Først den 24. november skal de blå-gule i ilden igen, når holdet møder FC Midtjylland i et spændende opgør i Herning, og Brøndby-træner Thomas Frank håber, at han kan have et par af de skadede spillere klar til mødet med Superligaens tophold.

- Quincy og Ørnskov skulle meget gerne være klar igen, og Makienok er også realistisk. Thomas Kahlenberg er der størst usikkerhed omkring, og jeg tror ikke, han kommer med, siger Thomas Frank.

Se også: Brøndbys stime er den bedste i fem år

Sidst Brøndby besøgte den jyske hede, fik de blå-gule en sæk på hele 5-2 af FC Midtjylland, så der er med andre ord revanche til gode for Thomas Frank og co., der ikke har tabt i otte kampe i træk.

Læs mere om fodbold på Tipsbladet.dk

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere