Brøndby-formand: Ro på, Kasi

- Det kan ikke nytte noget, at fundamentet ikke er på plads. Så falder huset sammen på et tidspunkt, siger Aldo Petersen om den kritik, som Kasi-Jesper retter imod ham

Aldo Petersen tager Kasi-Jespers kritik med sindsro (Foto: Lars Poulsen)
Aldo Petersen tager Kasi-Jespers kritik med sindsro (Foto: Lars Poulsen)

Det kommer ikke ligefrem som et chok for Aldo Petersen, at Kasi-Jesper vælger at kritisere ham i den nye bog 'Brøndby IF 1964-2014 - 50 fortællinger fra 50 profiler'.

Men Brøndby-formanden undrer sig alligevel over, at Jesper Nielsen ikke fortalte ham sine kritikpunkter ansigt til ansigt, da de tilbage i foråret førte adskillige samtaler om Brøndbys fremtid.

– Vi ville gerne vide, hvilke tanker han havde om Brøndby – og hvilke tanker han havde om det økonomiske udestående, han har med Brøndby. Og det hele foregik i en meget positiv dialog.

– Hvis Jesper virkelig mener, at jeg er så uambitiøs, så havde jeg haft respekt for, hvis han dengang havde sagt ’Aldo, jeg kan simpelthen ikke beskæftige mig med så uambitiøs en målsætning’, men at vinde mesterskabet var ikke en del af dialogen på noget tidspunkt, siger Aldo Petersen til Ekstra Bladet.

Se også: Jesper Kasis sviner: Du er helt væk, Aldo

Han har selv ikke læst kapitlet, hvor Kasi-Jesper kritiserer ham, men virker ikke til at tage kritikken synderligt tungt.

– Jeg er da ikke glad for at høre, at jeg ikke har ambitioner og ikke ved noget, men selv om Jesper øffer lidt, så synes jeg stadig, at han er en fin fyr. Han er impulsiv og har ikke meget tålmodighed, og dér er jeg så en helt anden type.

– Jesper har den tilgang, at han vil vinde med det samme, og det kan godt give store resultater et enkelt år, men med Brøndby skal vi skabe resultater mange år frem i tiden, siger Aldo Petersen og fortsætter:

– Jeg siger ikke, at den ene model er bedre end den anden, men det kan ikke nytte noget, at fundamentet ikke er på plads. Så falder huset sammen på et tidspunkt, og Rhein-Neckar Löwen og AG København (Jesper Nielsens tidligere håndboldeventyr, red.) viste sig at være knap så bæredygtige.

Se også: Eksperter: Aldos Brøndby-million i orden

Aldo Petersen er overbevist om, at den vej, som han har været med til at udstikke for Brøndby, vil kaste resultater af sig, og derfor bider Kasi-kritikken heller ikke for alvor.

– Lad os møde om et stykke tid og se om den model, som Jesper ikke ønskede, har givet resultater, siger Aldo Petersen, der er klar til at byde Jesper Nielsen velkommen tilbage på Brøndby Stadion, hvis den fodboldglade smykkemand kommer på andre tanker.

– Vi skal være vildt taknemmelige for alt det, som Jesper har gjort for Brøndby. Og det skal vi altid være. Uden hans indsats havde der måske ikke været noget Brøndby.

– Så hvis han får lyst igen en dag, så er døren åben, siger Aldo Petersen til Ekstra Bladet.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere