Brøndbys stime er den bedste i fem år

Brøndby er oppe på otte kampe i træk uden nederlag. Det er klubbens bedste stime i fem år

(Foto: Lars Poulsen)
(Foto: Lars Poulsen)

Brøndby tog søndag endnu et skridt fremad i Superligaen, da AGF blev besejret 3-0 på Brøndby Stadion. Dermed fortsatte Brøndby den fornemme stime, som klubben er inde i, for det er efterhånden længe siden, holdet har lidt et nederlag i Superligaen.

Kampen mod AGF var den ottende kamp i træk, Brøndby spillede uden at tabe i Superligaen, og dermed er Brøndby nu inde i sin bedste stime i fem år. Sidst Brøndby spillede otte kampe i træk uden at tabe var tilbage i efteråret 2008, hvor man nåede helt op på 12 kampe i træk uden nederlag. Så langt er holdet altså ikke nået endnu, men de aktuelle otte kampe på stribe uden nederlag er altså ikke set bedre i fem år.

Se også: Derfor er Brøndby på vej mod toppen Derfor er Brøndby på vej mod toppen

Brøndby har ikke tabt i Superligaen siden 2-1-nederlaget til AaB den 1. september i år og skal altså forsøge at bygge videre på stimen om 14 dages tid, når modstanderen er FC Midtjylland på udebane.

Der er dog endnu lang ved til både klub- og Superliga-rekord. Den lyder på 21 kampe i træk uden nederlag og indehaves af både Brøndby og FCK.

Læs mere om fodbold på Tipsbladet.dk

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere