Jesper Kasis sviner: Du er helt væk, Aldo

Jesper Nielsen mener hverken, at Brøndby-formanden har forstand på sport eller forretning

Kasi-Jesper har opsagt sin loge på stadion og betragter sig ikke længere som Brøndby-fan. Han har ikke tænkt sig at komme på Brøndby Stadion, så længe Aldo Petersen er formand. (Foto: Rumle Skafte)
Kasi-Jesper har opsagt sin loge på stadion og betragter sig ikke længere som Brøndby-fan. Han har ikke tænkt sig at komme på Brøndby Stadion, så længe Aldo Petersen er formand. (Foto: Rumle Skafte)

Kasi-Jesper har droppet Brøndby. Og årsagen har et navn: Aldo Petersen.

Den nuværende Brøndby-formand ville gerne have haft den tidligere storsponsor som en del af sit Brøndby-projekt og indbød ham til en samtale, men det blev aldrig til mere end en bøf...

Det afslører Kasi-Jesper i bogen 'Brøndby IF 1964-2014 - 50 fortællinger fra 50 profiler', der udkommer i dag.

– Jeg var ude hos ham (Aldo Petersen, red.) og spise en bøf, og han sagde, at jeg skulle være en del af det. Det havde jeg svært ved at forestille mig, men jeg ville da gerne lytte til ham. Min familie sagde, at jeg skulle lade være, for pressen ville bare slagte mig igen.

– Men jeg ville gerne ofre et par år, hvis det var det, der skulle til, for så meget har Brøndby betydet for mig, siger Jesper Nielsen, der på ingen måde faldt for Aldos salgstale. Tværtimod.

Aldo P.: Tegnes nok aktier for mere end 87 mio.

For Kasi-Jesper lægger ikke fingre imellem i sin beskrivelse af Aldo Petersen og skal næppe forvente at blive inviteret på bøf igen i Gentofte.

– Det viste sig så, at han (Aldo Petersen, red.) var helt væk og ikke anede, hvad han snakkede om. Vi havde nogle få samtaler, men samtidig var han ude og sige, at det ville være okay, hvis Brøndby rykkede ned.

– Det nytter jo ikke noget, når du ligger og genforhandler med en masse sponsorer. Han skulle have sagt, at klubben ville været mestre igen. Han har hverken forstand på det kommercielle eller sportslige, siger Kasi-Jesper i bogen.

Ståle Solbakken er i godt humør for tiden - men det forhindrer ham ikke i at lange ud efter Brøndby's Aldo Petersen. Solbakken påstår, at han blev tilbud jobbet som cheftræner i Brøndby af Aldo Petersen. Foto: Lars Poulsen Sport og Spil Ståle: Du mangler klasse, Aldo

Den kontroversielle smykkemand nåede at bruge 160 mio. kr. på Brøndby og har aldrig forsømt en lejlighed til at fortælle om sit gule hjerte. Men Kasi-Jesper har opsagt sin loge på stadion og betragter sig ikke længere som Brøndby-fan.

Først når klubbens værdier igen stemmer ens med hans egne, har han tænkt sig at komme på Brøndby Stadion igen – og det sker næppe med Aldo Petersen som formand.

– Og så er han tidligere FCK'er, siger Jesper Nielsen i 'Brøndby IF 1964-2014 - 50 fortællinger fra 50 profiler' og undrer sig over, at en tidligere FCK'er nu står i spidsen for klubben på den københavnske Vestegn.

– I min verden er det sådan, at hvis man én gang er FCK'er, er man altid FCK'er. Og de aner jo ikke noget om Brøndbys historie og værdier, siger Kasi-Jesper med uvenlig hilsen til den nye ledelse i Brøndby.

Se også: Brøndbys stime er den bedste i fem år

I bogen afslører han, at han gerne ville have købt klubben, men den meget omtalte skattesag kom i vejen for Kasi-Jespers videre engagement i Brøndby.

– Timingen var forkert, for hvis jeg ikke havde haft den sag kørende, så havde jeg lagt de 150 millioner kroner på bordet og købt Brøndby. Men sådan skulle det ikke være, siger Jesper Nielsen, der også er yderst kritisk over for den tidligere formand Per Bjerregaard.

– Han skulle altid have trænere, der ikke sagde ham imod, siger Kasi-Jesper, der dog finder en formilende omstændighed. For i modsætning til Aldo Petersen er Bjerregaards hjerte gult.

– Jeg er sikker på, at han altid har villet Brøndby det bedste, men han var også typen, der hellere ville gå ned med skuden end at give afkald på sin magtposition.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere