Kahlenbergs efterår kan være slut

Thomas Kahlenberg har ikke spillet i Superligaen i over en måned, og måske kommer han slet ikke i kamp mere på denne side af nytår.

Thomas Kahlenberg er stadig ikke begyndt at træne med, og det er tvivlsomt, om han kommer i kamp for Brøndby på denne side af nytår. (Foto: Lars Poulsen)
Thomas Kahlenberg er stadig ikke begyndt at træne med, og det er tvivlsomt, om han kommer i kamp for Brøndby på denne side af nytår. (Foto: Lars Poulsen)

Brøndby har præsteret rigtig godt på det seneste uden en række af klubbens største profiler. Én af dem er Thomas Kahlenberg, der ikke har spillet kamp i over en måned. Kahlenberg har problemer med en knogleskade i foden, der stadig hæmmer ham så meget, at det ikke er sikkert, at han bliver klar til efterårets sidste tre runder i Superligaen.

- Han kan være tilbage i slutningen af efteråret, men det kan også være, han ikke når det. Jeg håber selvfølgelig, han bliver klar, men vi tager det dag for dag, og det går også stille og roligt fremad. Han får selvfølgelig et tryk på knoglen, når han løber, og det er det tryk, han skal kunne klare uden smerter. Han begynder så småt at kunne løbe igen, men det er for tidligt at sige noget om, hvor længe han er ude, siger træner Thomas Frank til tipsbladet.dk.

Se også: Tre Brøndby-spillere på ugens holdSe også: Brøndbys stime er den bedste i fem år

Ud over Kahlenberg har også profilerne Simon Makienok, Martin Ørnskov og Quincy Antipas været ude med skader på det seneste. De tre er noget længere fremme i deres vej tilbage til holdet end Kahlenberg, og der er derfor også et større håb om, at de bliver klar til opgøret mod FC Midtjylland den 24. november.

Thomas Kahlenberg har spillet seks kampe for Brøndby, efter han kom hjem i sommer.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere