Zohore-agent: Brøndby-afklaring må vente

Kenneth Zohores agent Darryl Powell så angriberen trylle på Brøndby Stadion mod AGF, men selv om Zohore og Brøndby gerne vil gøre samarbejdet permanent, ligger det ikke i kortene, at det sker foreløbig

Brøndby-lejesvenden Kenneth Zohore må vente et stykke tid på at få aklaret sin fremtid (Foto: Lars Poulsen)
Brøndby-lejesvenden Kenneth Zohore må vente et stykke tid på at få aklaret sin fremtid (Foto: Lars Poulsen)

Kenneth Zohore og Thomas Frank sagde begge efter 3-0 sejren over AGF, at de ønsker at fortsætte samarbejdet i Brøndby ud over denne sæson, hvor den 19-årige angriber spiller på Vestegnen på en lejeaftale.

Brøndby har da også en købsoption på danskeren, der er ejet af italienske Fiorentina, men købsoptionen ligger angiveligt på tre millioner euro - godt 22 millioner kroner - så den pris skal skæres drastisk ned, hvis Brøndby skal have råd til at hente ham.

Sportschef Per Rud har udtalt, at Brøndby gerne beholder Zohore, hvis prisen bliver mere fair end den, der står i købsoptionen.

Zohores agent Darryl Powell var søndag aften på Brøndby Stadion for at overvære kampen mod AGF, hvor Zohore spillede sin hidtil bedste kamp, lavede en flot assist til Lebogang Phiris mål og scorede selv til 3-0. Powell talte med Per Rud i søndags, men ikke om et fremtidigt samarbejde mellem Zohore og Brøndby.

- Jeg snakker selvfølgelig løbende med Per, og jeg talte også med ham i forbindelse med kampen mod AGF. Vi talte om forskellige ting, men det er alt for tidligt at begynde at diskutere, hvad der skal ske i næste sæson. Vi er kun i november og er ikke halvvejs gennem sæsonen endnu, så der er god tid.

- Jeg har heller ikke diskuteret Kenneth med Fiorentina endnu, så han skal bare lytte, lære, spille kampe, lave mål, gøre det godt for Brøndby og få så mange succesoplevelser som muligt. Lige nu skal Kenneth koncentrere sig om Brøndby og nyde, at han spiller, så tager vi det andet, når vi nærmer os sommeren, siger Darryl Powell til tipsbladet.dk.

Fiorentina har papir på Kenneth Zohore til sommeren 2015.

Kenneth Zohore har spillet 11 Superliga-kampe for Brøndby og scoret tre mål, men han er med garanti ikke med, når Brøndby den 24. november møder FC Midtjylland. Her har angriberen nemlig karantæne.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere