Stor succes: 116 millioner til Brøndby

Aktieemissionen i Brøndby har gjort dem til en af de økonomisk stærkeste klubber i Norden

Aktieemissionen i Brøndby skaffede dem over 100 millioner kroner. (Foto: Lars Poulsen)
Aktieemissionen i Brøndby skaffede dem over 100 millioner kroner. (Foto: Lars Poulsen)

Brøndbys aktie-emission har vist sig at være en bragende succes. Klubben udbød aktier for ialt 51 millioner kroner, og da aktietegningen sluttede torsdag eftermiddag, var det med et meget opløftende resultat.

Se også: Zohore-agent: Brøndby-afklaring må vente

Der er udnyttet fortegningsretter og afgivet ordrer for mere end 51 mio. kr. Det betyder, at emissionen er overtegnet. I forvejen havde den London-baserede dansker Jan Bech Andersen tegnet aktier for 65 mio. kr. Sammenlagt tilføres Brøndby altså 116 mio. kr.

- Vi er meget stolte. Nyheden om, at aktieemissionen er overtegnet, er et flot signal om, at opbakningen til Brøndby IF er usvækket - ja, måske stærkere end nogensinde. Det virker næsten, som om fællesskabet er blevet styrket af den modgang, klubben oplevede for bare et halvt år siden, siger Brøndby bestyrelsesformand, Aldo Petersen, der nu ser Brøndby som en af de økonomisk stærkeste klubber i Skandinavien:

- For et halvt år siden vidste ingen, om Brøndby ville eksistere "i morgen". Kapitaltilførslen gør, at der er ro om klubbens drift år frem. Vi er nu en af de bedst konsoliderede klubber i Norden.

Se også: Thomas Frank hylder positivt Brøndby-problem

Den vellykkede emission betyder, at det sammenlagt er lykkedes Brøndby at få tilført 224 mio. kr. siden maj måned i år.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere