Brøndby vil bruge millioner på ny stjerne

Superligaklubben Brøndby vil udnytte en købsoption på argentineren Alexander Szymanowski

Alexander Szymanowski skifter på en permanent aftale til Brøndby IF (Foto: Jens Dresling)
Alexander Szymanowski skifter på en permanent aftale til Brøndby IF (Foto: Jens Dresling)

Alexander Szymanowski har imponeret så meget i Brøndby, at fodboldklubben har valgt at købe den argentinske lejesvend fri af kontrakten med den spanske klub Recreativo Huelva.

Det oplyser Brøndby i en delårsrapport for tredje kvartal af 2013. Det er i samme periode, at Alexander Szymanowskis har spillet sig ind som fast mand hos Brøndby i Superligaen.

- Den sportslige ledelse har efterfølgende besluttet at udnytte købsoptionen i forbindelse med Alexander Szymanowskis lejeaftale, skriver Brøndby i delårsrapporten.

Brøndby har brugt nogle af millionerne fra en aktieemission, som er gået over forventning. Det har blandt andet betydet, at klubben nu har oparbejdet en solid egenkapital på næsten 200 millioner kroner.

Se også: Per Rud afviser: Vi har ikke købt SzymanowskiSe også: Så dyr bliver Brøndbys nye stjerne

Superligaklubben Brøndby skrev i første omgang under på en etårig lejekontrakt med Alexander Szymanowski, som stod til at udløbe til næste sommer.

Tidligere på sæsonen har venstrekanten ytret ønske om at få lov til at blive i klubben efter denne sæson. Det ønske er nu blevet opfyldt.

Det oplyses ikke i delårsrapporten, hvor lang tid den nye kontrakt med Alexander Szymanowski løber.

Hverken Brøndby eller Huelva har sat beløb på købsoptionen, men den skulle ifølge Ekstra Bladets oplysninger være 2,5 mio. euro (ca. 18,6 mio. kr.).

Brøndby har allerede betalt 500.000 euro (ca. 3,7 mio. kr.) i lejegebyr for argentineren, og det beløb skal fratrækkes. Derfor skal Brøndby af med knap og nap 15 mio. kr. for Szymanovski.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere