Brøndby-profil: Tre kampe definerer vores sæson

Lukas Hradecky mener, at de kommende kampe mod FC Midtjylland, FC København og SønderjyskE får afgørende betydning for Brøndby

Lukas Hradecky (Foto: Claus Bonnerup)
Lukas Hradecky (Foto: Claus Bonnerup)

Efter en skidt start på sæsonen har Brøndby været godt kørende på det seneste. Holdet er ubesejret i de seneste otte Superliga-kamp, hvilket har resulteret i en øjeblikkelig fjerdeplads. 

Så hvad kan det blive til for klubben fra Vestegnen? Målmand Lukas Hradecky mener, at afslutningen på efterårssæsonen, hvor Brøndby møder FC Midtjylland, FC København og SønderjyskE får afgørende betydning for slutplaceringen i Superligaen næste forår. 

- Ligaen er meget tæt, og det er helt umuligt at sige. Vi har gjort det godt i lang tid, alle præsterer fint og vi har en bred trup. Vi vil gerne slutte så højt som muligt, men vi tager det roligt. Jeg tror, at de næste tre kampe vil definere vores sæson og hvordan vi skal gribe foråret an, så det er tre vigtige kampe, der venter, siger Lukas Hradecky til tipsbladet.dk.

Se også: Brøndby vil bruge millioner på ny stjerneSe også: Per Rud afviser: Vi har ikke købt Szymanowski

Han glæder sig over, at Brøndby har overvundet den dårlige sæsonstart, hvor man spillede syv kampe i træk uden at score. 

- Det var en svær start, men Thomas Frank har været god for os. Han har hele tiden sagt, at når vi kom ud på den anden side, ville vi kunne kigge tilbage på perioden og være glade for det hårde arbejde, vi har leveret. Det gør os mentalt stærkere, og alle de unge spillere er også blevet mere selvtillidsfulde, siger Lukas Hradecky. 

Han ser frem til de sidste tre kampe i efteråret, hvor Brøndby vil forsøge at bygge videre på den fine stime. 

- Vi skal gribe det an som vi har gjort hidtil. Det er tre rigtig svære kampe, både mod Midtjylland, FCK og SønderjyskE. Vi tabte sidst vi mødte SønderjyskE, men vi skal holde hovedet koldt. Vi flyver ikke på en lyserød sky, selvom vi har spillet otte kampe i træk uden at tabe. Vi skal holde benene på jorden, for vi ved, at det kræver meget arbejde, hvis vi skal fortsætte stimen, siger Lukas Hradecky. 

Brøndbys kamp mod FC Midtjylland fløjtes op på søndag klokken 19.15.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere