FCM regner ikke med Duncan mod Brøndby

FC Midtjylland-angriberen Morten "Duncan" Rasmussen bliver formentlig ikke klar til kampen mod Brøndby

Morten 'Duncan' Rasmussen (Foto: Casper Dalhoff)
Morten 'Duncan' Rasmussen (Foto: Casper Dalhoff)

FC Midtjylland er stærkt svækket forud for søndagens hjemmekamp mod Brøndby i Superligaen. Superligaens førerhold må undvære tre - og muligvis fire - stamspillere til kampen.

Den tidligere Brøndby-angriber Morten "Duncan" Rasmussen er fortsat skadet, og han når sandsynligvis ikke at blive klar for FCM.

- Det er ingen hemmelighed, at vi må undvære Patrick Banggaard, Jesper Juelsgård og Petter Andersson, der alle har karantæne.

- Og vi regner ikke med, at Morten Duncan bliver klar, siger FCM-træner Glenn Riddersholm til Brøndbys hjemmeside.

Angriberen Jeppe Curth fik scoret to gange i den seneste kamp for FCM, og han er en god mulighed til pladsen i front.

- Hvis Morten Duncan er ude, kan vi bruge Frank Kristensen. Jeppe Curth kunne også være i spil. Han gjorde det jo meget godt sidst, lyder det underspillet fra Riddersholm.

Flere faktorer taler for en FC Midtjylland-sejr på søndag. FCM har ikke tabt et superligaopgør på hjemmebane i denne sæson. Faktisk skal vi helt tilbage til den 29. april, hvor FCM tabte 2-3 til AaB.

- Det bliver en fantastisk kamp mod Brøndby. Vi glæder os meget. To hold, der gerne vil underholde. Arenaen bliver sikkert udsolgt.

- Og jeg har jo statistikken på min side. Jeg mener, det er noget med fem eller seks sejre, tre uafgjorte og ingen nederlag i de kampe, "jeg" har spillet mod Brøndby, siger FCM-træneren.

Søndagens opgør mellem FCM og Brøndby begynder klokken 19.15 på MCH Arena i Herning.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere