Brøndby-træner: Går ikke syv kampe uden sejr igen

Thomas Frank forventer fremtidige resultatmæssige udsving, men ikke så store som i begyndelsen af sæsonen

Thomas Frank har fået sat skik på Brøndbys præstationer på banen - søndag gælder det kampen mod topholdet FC Midtjylland. (Foto: Lars Poulsen)
Thomas Frank har fået sat skik på Brøndbys præstationer på banen - søndag gælder det kampen mod topholdet FC Midtjylland. (Foto: Lars Poulsen)

Superligaklubben Brøndby har haft en besynderlig sæson.

I de første syv superligakampe vandt Brøndby ikke en eneste gang, og i samme periode blev holdet sendt ud af pokalturneringen af 1. divisionsklubben Hvidovre.

Klubben har imidlertid ikke tabt, siden den fik sæsonens første sejr mod OB 15. september.

Otte kampe som ubesejret har givet holdet troen på, at der ikke opstår en ligeså lang periode uden sejr som i begyndelsen af sæsonen.

- Jeg kan ikke forestille mig, at vi kommer ind i en ny periode, hvor vi ikke vinder i syv kampe i træk. Det tror jeg ikke på.

Se også: Curth: BIF er i farligt flow

- Jeg vil ikke afvise, der kan komme en dårlig periode på et tidspunkt, men det er min overbevisning, at vi har et langt større fundament og er kommet længere med holdet, så det vil være en kortere periode, siger Brøndbys cheftræner, Thomas Frank.

2-1 sejren over OB i september faldt sammen med det faktum, at Brøndbys nye kantspillere Alexander Szymanowski og Ferhan Hasani blev spilleberettigede.

- Der er ingen tvivl om, Hasani og Szymanowski har givet ekstra kvalitet til truppen, og jo mere kvalitet man har i en trup, jo bedre er det. Det siger sig selv.

- Selvfølgelig kunne det godt have gjort en forskel at få dem ind tidligere, men vi ved det ikke. Jeg synes vi havde rigeligt med muligheder for at vinde de første kampe uden dem, hvis man kigger på antal chancer, siger Thomas Frank.

Se også: Frustreret Makienok kraftigt hæmmet

Søndag aften får Brøndby mulighed for at fortsætte den gode stime, når holdet på udebane møder topholdet FC Midtjylland.

Til den kamp må Brøndby undvære angriberen Kenneth Zohore, der er ude med karantæne.

Holdets topscorer Simon Makienok har længe døjet med en skade, og Thomas Frank har da også forberedt alternativer, hvis den lange angriber ikke bliver kampklar.

- Vi kan spille med Martin Bernburg fremme, og vi kan spille med Quincy Antipas fremme, siger han og fastslår, at forsvarsspilleren Dario Dumic ikke er et alternativ fra start i angrebet, selv om han tidligere har spillet på positionen.

Se også: Brøndby-overraskelse: Kahlenberg i spil til topkamp

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere