Ørnskov: Sindssygt vigtigt

Martin Ørnskov blev matchvinder i Brøndbys 1-0-sejr over FC Midtjylland, og midtbanespilleren ser sejren som vigtig for holdets videre færd mod toppen

Martin Ørnskov blev dagens mand i skysovs med sin scoring i Brøndbys 1-0-sejr over FC Midtjylland (Foto: Lars Poulsen)
Martin Ørnskov blev dagens mand i skysovs med sin scoring i Brøndbys 1-0-sejr over FC Midtjylland (Foto: Lars Poulsen)

Brøndby er med sejren over FC Midtjylland, som blev sikret af Martin Ørnskov i kampens sidste minutter, rykket op på en delt tredjeplads i Superligaen. Klubben fra Vestegnen har nu blot seks point op til førstepladsen, og matchvinder-Ørnskov anerkender, at sejren var vigtig for klubbens færd mod toppen af tabellen:

- Vi havde behov for de tre point for at komme op og nærme os FC Midtjylland, så det var sindssygt vigtigt, sagde Ørnskov efter kampen til TV3+.

Se også: TV: Ørnskov tænder gulddrøm for Brøndby

I de første 60 minutter sad midtjydernes mest på spillet, mens Brøndby dominerede den sidste halve time. Men til sidst var det altså spillerne fra vestegnen, der kunne stjæle alle tre point - og det glædede naturligvis Ørnskov.

- Det er en meget lige kamp. Vi får spillet okay til sidst, men den kunne have gået til begge sider, så vi er glade for, at vi har vundet.

Se også: Brøndby-chok: Thygesen alvorligt skadet

Ørnskov blev skiftet ind for en skadet Mikkel Thygesen, og den tidligere Silkeborg-spiller mener, at resultatet var et bevis på Brøndby-truppens bredde.

- Vi viser, at vi har en god trup. Alle vores spillere kan levere på et sindssygt højt niveau, og så er det bare dejligt nu at kunne stå og fejre den her sejr, slutter Ørnskov.

Læs mere om fodbold på Tipsbladet.dk

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere