Brøndby-chok: Thygesen alvorligt skadet

Brøndbys anfører har fået overrevet akillessenen

Ærgerlig for Thygesen (Foto: Lars Poulsen)
Ærgerlig for Thygesen (Foto: Lars Poulsen)

HERNING (Ekstra Bladet): Brøndbys optur på banen fortsætter, da topholdet fra FC Midtjylland blev besejret på udebane med 1-0.

Flere profiler som Makienok, Zohore, Nørgaard var ude, mens Ørnskov og Kahlenberg sad på bænken, men det afholdt ikke Brøndby fra at sikre sig den niende kamp i træk uden nederlag.

Men alt var alligevel ikke fryd og gammen, for holdets anfører Mikkel Thygesen måtte forlade banen i anden halvleg på båre, og efterfølgende kom den nedslående melding for Brøndby-fansene: Et overrevet ledbånd, og dermed en lang skadespause til den skaldede midtbane-kriger.

Se også: TV: Ørnskov tænder gulddrøm for Brøndby

Anføreren, der i efteråret har genfundet noget af fordums styrke landede uheldigt efter en nærkamp mod Morten 'Duncan' Rasmussen, og efter kampen forlade han stadion med underbenet pakket ind i is, mens han blev støttet og på krykker humpede væk fra MCH Arena.

Meldingen fra Brøndby-lejren var altså en overrevet akillessene, men endnu er der ikke noget estimat over omfanget af skaden, men den type skader har ført vist sig at være på over et halvt år.

Lidt af en bet midt i den blå/gule-jubel.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere