Duncan: Chancer til at få point

FC Midtjyllands Morten 'Duncan' Rasmussen mener, at holdet havde chancer til at få point ud af kampen mod Brøndby, som de tabte 0-1

Morten 'Duncan' Rasmussen har slået hovedet efter en duel i dagens kamp mod Brøndby (Foto: Lars Poulsen)
Morten 'Duncan' Rasmussen har slået hovedet efter en duel i dagens kamp mod Brøndby (Foto: Lars Poulsen)

Skarpheden foran mål blev forskellen, da Brøndby slog FC Midtjylland 1-0. Midtjydernes Morten 'Duncan' Rasmussen anerkendte efter kampen, at holdet burde have været bedre i afslutningerne, hvis de ville have haft point ud af kampen. 

- Brøndby spiller fint, og de får scoret. Og vi spiller ikke så godt og brænder nogle store chancer, så det er ikke sådan, at det fuldstændig ufortjent. Men kigger man på chancerne, så havde uafgjort måske været mere fortjent, men sådan er det nogle gange i fodbold, sagde Duncan til TV3+.

Se også: Ørnskov: Sindssygt vigtigt

Kampen blev en uskøn affære med mere fight end flair, men det vil Duncan ikke bruge som undskyldning for nederlaget. 

- Folk gik til den. Sådan er det her i vintermånederne, der er banerne ikke så gode, så der bliver slåsset noget mere, end der bliver spillet fodbold, og det gjorde der også i dag. 

Se også: TV: Ørnskov tænder gulddrøm for Brøndby

Til trods for nederlaget ligger FCM fortsat nummer et i Superligaen med tre point ned til AaB på andenpladsen. Nordjyderne kan dog i morgen komme op på siden af FCM, hvis de slår FC Nordsjælland på hjemmebane. 

Læs mere om fodbold på Tipsbladet.dk

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere