Boulahrouz skal til samtale i Brøndby

- Vi skal have en samtale, når efteråret er slut og vil ikke stå i vejen for en forlængelse, fastslår sportschef Per Rud

Khalid Boulahrouz har tilført Brøndby-defensiven erfaring og ro. Der er således ikke scoret mod holdet, siden han kom med. (Foto: Jens Dresling)
Khalid Boulahrouz har tilført Brøndby-defensiven erfaring og ro. Der er således ikke scoret mod holdet, siden han kom med. (Foto: Jens Dresling)

Per Rud vidste godt, at Khalid Boulahrouz var en kapacitet, men sportschefen er alligevel imponeret over den enorme betydning, som den tidligere hollandske landsholdsspiller har haft for Brøndby-mandskabet i det fire kampe, han hidtil har spillet.

Se også: Rystet FCM-anfører: Åh nej, Thyge

For hverken OB, FC Vestsjælland, AGF eller FC Midtjylland har formået at score, mens Kannibalen har været en del af Brøndbys bagkæde.

Nu gør Per Rud klar til at indkalde Khalid Boulahrouz for at få en snak om den fremtid, der foreløbig har en udløbsdato: Sommeren 2014.

Se også: Brøndby-chok: Thygesen alvorligt skadet

Den 31-årige hollænder tegnede nemlig kun en aftale for ni måneder, da han i begyndelsen af oktober underskrev aftalen med Brøndby.

Se også: TV: Her går det galt for Mikkel Thygesen

- Det var optimalt for både Khalid og os, vi lavede en kort aftale. Vi skulle lige se hinanden lidt an. Men jeg må sige, at det hele har været meget positivt. Han har haft stor betydning for vores hold, siger Per Rud.

Nu åbner sportschefen for en snarlig samtale med hollænderen for at få afklaret om parterne også har en fremtid sammen efter denne sæson.

- Vi vil naturligvis tage en snak med Boulahrouz, når de sidste to kampe her i efteråret er overstået. Vi vil gerne høre, hvor vi står i forhold til hinanden. Vi vil i hvert fald ikke stå i vejen for en forlængelse af samarbejde, fastslår Per Rud og signalerer dermed, at Brøndby gerne ser parterne hurtigst muligt får forlænget aftalen yderligere.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere