Albrechtsen: FCK-kamp hænger i meget tynd tråd

Martin Albrechtsen bliver efter alt at dømme ikke klar til kampen mod FC København på søndag, og det er også sandsynligt, at han slet ikke kommer i kamp mere i år

Martin Albrechtsen er yderst tvivlsom til søndagens kamp (Foto: Jens Dresling)
Martin Albrechtsen er yderst tvivlsom til søndagens kamp (Foto: Jens Dresling)

Forsvarsspilleren Martin Albrechtsen har spillet en stor rolle i genopbygningen af Brøndbys Superliga-hold, men søndag måtte han udgå med en skade i det ene baglår, og han har ikke trænet siden. 33-årige Albrechtsen regner da heller ikke med at blive klar til søndagens opgør mod FC København, og det ærgrer ham.

- FCK-kampen søndag hænger i en meget tynd tråd. Der skal ske noget vildt de næste par dage, hvis det skal gå væk. Det er selvfølgelig ærgerligt, for det er en kamp, jeg gerne vil spille. Det er et niv i baglåret, og det går normalt ikke bare lige over på et par dage. Det er ikke så alvorligt, men det tager nok en uge eller to, så vi ser på, om jeg kan nå at blive klar til den sidste kamp mod SønderjyskE, siger Martin Albrechtsen til tipsbladet.dk.

Brøndby og FC København ligger pludselig til i toppen og har begge 24 point for 16 runder. Nu venter der et opgør, der kan give én af de to rivaliserende klubber et forspring til konkurrenten på tre point og en håneret, som Brøndby fik, da de vandt 3-2 over FCK'erne tidligere på sæsonen.

- De sidste mange gange vi har mødt FCK, har vi måske været tilfredse med uafgjort. Sidste gang vi mødte dem, havde vi en helt anden indstilling til kampen, og denne gang har vi endnu mere blod på tanden, fordi vi er inde i så god en stime. Det er de også, så det bliver en god kamp. Man ved selvfølgelig aldrig, om der går for meget taktik i den, men jeg tror, der bliver fuld knald på, og at begge hold vil frem og score mål. For en gangs skyld, ligger vi i den sjovere ende, og det betyder, at vi kan spille lidt mere frit, siger Albrechtsen, der mener, at prestigen betyder mere end sejren i forhold til resten af sæsonen.

- Hvis vi vinder, ligger vi tættere på toppen, men det ændrer ikke noget som sådan på vores fokus. Hvis vi skulle gå hen og tabe, betyder det ikke det store for resten af sæsonen, men prestigemæssigt betyder det her rigtig meget, og vi vil også rigtig gerne beholde håneretten.

Også Simon Makienok er tvivlsom til opgøret med en skade i det ene lår.

Martin Albrechtsen spillede i FC København fra 2002 til 2004.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere