Brøndby-matchvinder er klar til 90 minutter

Midtbanespillerne Martin Ørnskov og Thomas Kahlenberg ligner startere, når Brøndby søndag møder FC København

I søndags blev midtbanespilleren Martin Ørnskov matchvinder for Brøndby, da han dukkede op inde i feltet og scorede til 1-0 efter 83 minutters spil i Superliga-topkampen mod FC Midtjylland.

På det tidspunkt havde Ørnskov kun været på banen i 25 minutter, da han startede på bænken efter at have siddet ude med en skade i et par uger.

Når Brøndby søndag møder ærkerivalerne fra FC København, føler midtbanespilleren sig imidlertid klar til at spille en hel kamp.

- Jeg vil tro, at jeg har luft i lungerne til at spille 90 minutter. Men når man har været ude et stykke tid og slet ikke trænet overhovedet, så er det ekstra hårdt, siger Martin Ørnskov.

Ved torsdagens solbeskinnede Brøndby-træning deltog han på lige fod med holdkammeraterne. Det samme gjorde profilen Thomas Kahlenberg, der ligesom Ørnskov blev indskiftet i sidste weekends sejr.

- Jeg føler, jeg er i bedre fysisk form nu, men jeg er ikke i topform, siger Thomas Kahlenberg.

Kahlenberg understreger, at han meget gerne vil spille kampen mod FC København.

Brøndby har hårdt brug for begge midtbanespillere, da anfører Mikkel Thygesen har overrevet en akillessene, og talentet Christian Nørgaard kun kunne træne afleveringsøvelser efter at have pådraget sig en ankelskade i en U21-landskamp i sidste uge.

Angriberen Simon Makienok sprang over en række indledende øvelser ved torsdagstræningen, men han deltog i spillet til to mål.

Cheftræner Thomas Frank siger, at Simon Makienok næppe er i spil til en startplads, men en plads på bænken kan komme på tale.

Svenskeren Michael Almebäck, der sad ude med en skade mod FC Midtjylland, deltog ikke i træningen.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere