Rud: Makienok-interesse fra England

Brøndbys sportschef Per Rud indrømmer, at engelske klubber følger holdets stærke angriber Simon Makienok

Foto: Lars Poulsen
Foto: Lars Poulsen

Den danske landsholdsangriber Simon Makienok er tilbage hos Brøndby efter sin skade, når klubben i morgen spiller New Firm-opgør mod FC København på Brøndby Stadion. Makienoks comeback vækker stor glæde i Brøndby, hvor angriberen har været savnet, men også andre er angiveligt glade for at se den store angriber tilbage i aktion.

Makienok er nemlig en eftertragtet herre i specielt Storbritannien, hvor Crystal Palace i sidste transfervindue viste interesse for danskeren, men ifølge sportschef Per Rud, er London-klubben ikke den eneste bejler. Og Brøndby er klar til at overveje evetuelle bud.

Se også: Brøndby-matchvinder er klar til 90 minutter

- Der er opmærksomhed fra England, men hvilke klubber det er, vil jeg selvfølgelig ikke stå og sige. Hvis der kommer et tilbud, så sætter vi os ned og kigger på det. Det skal være et tilbud, som vi kan acceptere, og så skal det være et tilbud, som Simon er interesseret i. Jeg kan ikke sige her, hvilke tilbud vi vil sige ja til. Det afhænger af, hvad der lander på vores bord, siger Per Rud til BT.

Se også: Kannibalen skuffet over niveauet

Sportchefen indrømmer også, at sommerens bud fra russiske Terek Grozny var på mere end de 28 millioner kroner, som der hidtil har været spekuleret i. Et bud, som Brøndby accepterede, men som angriberen selv afslog.

Læs mere om fodbold på Tipsbladet.dk

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere