Frank: Vi skal undgå FCK's fysiske tryk

Brøndby-træner Thomas Frank vil have sine spillere til at holde på bolden for at undgå FCK's fysiske tryk i dagens derby

Foto: Jens Dresling
Foto: Jens Dresling

Thomas Frank har dikteret opskriften til sejr over FCK for sine Brøndby-spillere. De skal være gode til at holde på bolden for på den måde at eliminere FCK's fysiske styrke.

- Som hold formår de at lægge et spillemæssigt tryk på modstanderen, men de bruger også fysikken. De kan lægge et fysisk tryk, som er svært at komme ud af. Derfor vil vi meget gerne holde godt fast i bolden, så vi kan holde os ude af de tryk, der kan komme fra FCK's side, siger Brøndby-træneren til klubbens hjemmeside.

De to klubber deler tredjepladsen i Superligaen med lige mange point, men i Franks optik, er Ståle Solbakkens drenge det bedste mandskab i Danmark.

Se også: Brøndby-boss før derbyet: Vi kan vinde titlen Brøndby-boss før derbyet: Vi kan vinde titlen

- FC København har det bedste hold og den mest kvalitetsrige trup i Superligaen. Dertil har de individuelle kvaliteter, som kan være kampafgørende. Nicolai Jørgensen er et godt eksempel på en spiller med individuelle kvaliteter i international klasse.

Om det bliver FCK's fysik eller Brøndbys boldomgang, der sejrer, kan du se, når kampen sparkes i gang kl. 19.00 i aften.

Læs mere om fodbold på Tipsbladet.dk

0 kommentarer
Vis kommentarer