Fuld smæk på Ekstra Bladets dækning af 'New Firm'

Ekstra Bladet TV sender live fra Brøndby Stadion før, under og efter braget mellem Brøndby og FCK

Det er FCK, der jagter revanche mod Brøndby, som vandt det sidste opgør 3-2. Vi dækker naturligvis kampen intensivt her på ekstrabladet.dk. (Foto: Lars Poulsen)
Det er FCK, der jagter revanche mod Brøndby, som vandt det sidste opgør 3-2. Vi dækker naturligvis kampen intensivt her på ekstrabladet.dk. (Foto: Lars Poulsen)

Efter en mildest talt katastrofal start på sæsonen er både Brøndby og FCK nu at finde i toppen af Superligaen.

På søndag møder to københavnske storklubber hinanden i et derby, der altså også - for første gang i lang tid - er et topopgør.

Læs også:

Related content

Ekstra Bladet dækker selvfølgelig 'New Firm' intensivt her på ekstrabladet.dk og i avisen. Vi sender blandt andet live tv fra vores studie på Brøndby Stadion med udsigt over en kogende 'Sydside'.

Live-transmissionen starter klokken 18.00, hvor vi får masser af gæster i studiet, der analyserer de to formstærke hold. Vi analyserer videre i pausen af opgøret og selvfølgelig også efter kampen.

I selve live-artiklen opdaterer vi med tv-klip fra kampens højdepunkter og mål, når de ruller ind fra vores samarbejdspartner Viasat, der i øvrigt sender selve kampen på TV3+.Undervejs vil det være muligt for brugerne at blande sig i snakken i studiet. Brug hashtagget #biffck eller #eblive på twitter og bland jer i debatten.

- Det bliver en stor dag for dansk fodbold med et topbrag og et derby, der nærmer sig internationale standarder. På Ekstra Bladet Sport giver vi vores brugere, seere og læsere alle detaljer fra kampen på både tv, print og net, siger Ekstra Bladets sportschef Allan Olsen, der selvfølgelig er fast inventar i vores tv-transmission.

Vi glæder os helt vildt til en af de største kampe i Superligaens efterårssæson!

I tv-klippet over artiklen kan du i øvrigt se denne uges udgave af vores fodboldmagasin Fodbold Med Attitude, hvor Brøndbys sportschef Per Rud var gæst og fortalte om sine forventninger til derbyet.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere