Almebäck: Jeg var en katastrofe

Brøndbys ene midterforsvarer Michael Almebäck lagde ikke skjul på, at han havde leveret en skidt indsats i 3-1-nederlaget til FCK

Michael Almebäck spillede sin hidtil dårligste kamp for Brøndby på en uvant plads i midterforsvaret. (Foto: Lars Poulsen)
Michael Almebäck spillede sin hidtil dårligste kamp for Brøndby på en uvant plads i midterforsvaret. (Foto: Lars Poulsen)

BRØNDBY STADION (Ekstra Bladet): Brøndby-forsvaret sejlede flere gange i derbyet mod FCK og var en medvirkende årsag til, at hjemmeholdet måtte se sig besejret 3-1. Svenskeren Michael Almebäck var den nok største synder og have gevaldige problemer med at tøjle FCK’ernes lynhurtige offensive spillere. Han lagde dog heller ikke skjul på, at han var meget utilfreds med sin egen indsats.

- Jeg var en katastrofe, og FCK var meget bedre end os. Vi har for mange spillere, der ikke når op på deres naturlige niveau, lød den ærlige meldning fra svenskeren efter nederlaget.

Især ved målet til 3-1 så Michael Almebäck skidt ud. Der blev sparket en lang ufarlig bold i dybden, som det lignede, at han havde styr på. Men han mistimede bolden fuldstændigt, og Igor Vetokele kunne løbe ned og score sit andet mål.

Kastet ind på 'Kannibalens' plads
- Bolden studser og hopper, og jeg tror, at jeg har styr på ham, men så kommer han alligevel forbi, sagde Almebäck om blunderen

Er det din værste kamp for Brøndby?

- Ja, det synes jeg ikke, at der kan være tvivl om.

Se også: TV: Se alle målene fra 'New Firm'

Michael Almebäck blev kastet ind fra højre back-positionen kort inden kampstart, hvor Khalid Boulahrouz blev skadet. Og den hektiske optakt kombineret med, at han ikke havde spillet med Dario Dumic i midterforsvaret før kan også have haft betydning for resultatet.

- Vi har næsten ikke spillet sammen derinde, så det kan selvfølgelig godt betyde noget. Men jeg vil også sige, at Dario spillede betydeligt bedre end mig.

Se også: FCK straffede Brøndby Stadion

0 kommentarer
Vis kommentarer