Frank: FCK er guldfavorit

Brøndby-træner Thomas Frank måtte se, at Boulahrouz blev skadet kort inden kampstart. Og det havde haft betydning for 3-1 nederlaget

Søndag var der kvalitetsforskel, indrømmede Brøndby-træner Thomas Frank efter kampen mødet med FCK. (Foto: Lars Poulsen)
Søndag var der kvalitetsforskel, indrømmede Brøndby-træner Thomas Frank efter kampen mødet med FCK. (Foto: Lars Poulsen)

Det var et noget uvant midterforsvar Brøndby IF spillede med mod FC København. Boulahrouz blev nemlig skadet kort inden kampstart, ligesom Martin Albrechtsen er ude med en skade. Derfor var det Dario Dumic og Michael Almebäck, som skulle stoppe FCK’s offensiv, hvilket de langtfra klarede til topkarakter.

3-1 blev kampen til FCK’s fordel, og savnet af Boulahrouz og Albrechtsen kunne bestemt mærkes.

- I så vigtig og betydningsfuld en kamp, er det altid rart at kunne spille med nogle af de faste og rutinerede kræfter. I og med Albrechtsen manglede, så kom det til at ramme os meget hårdt i dag.

- Den ro som Boulahrouz og Albrechtsen skaber, det manglede vi måske i dag. Vi kunne i hvert fald som minimum godt have brugt den ene af dem, erkendte Thomas Frank efter kampen.

Se også: TV: Se alle målene fra 'New Firm'

Det var dog ikke kun Brøndbys egen skyld, at det blev til et nederlag, for FCK spillede en stærk kamp, mente Thomas Frank:

- De leverede på et meget højt niveau. Jeg kan huske, at Ståle var ude at kalde det en af deres dårligste indsatser sidst, men så må det her være en af deres bedste, sagde han.

Kvalitetsforskel
- Jeg mener, at når vi spiller op til vores bedste, så kan vi matche FCK, men det gjorde vi ikke i dag, så det er klart, at der var kvalitetsforskel.

- Med det niveau FCK viser i dag, så er det klart, at de er en af guldfavoritterne, kostaterede Thomas Frank.

Se også: Almebäck: Jeg var en katastrofe

0 kommentarer
Vis kommentarer