Kahlenberg: Vi gav dem tre mål

- Vi kom til at se skidt ud og lavede for mange fejl, erkender Brøndbys anfører Thomas Kahlenberg

Thomas Kahlenberg var ikke tilfreds med Brøndbys defensiv i den periode, hvor FCK scorede deres tre mål. (Foto: Lars Poulsen)
Thomas Kahlenberg var ikke tilfreds med Brøndbys defensiv i den periode, hvor FCK scorede deres tre mål. (Foto: Lars Poulsen)

BRØNDBY (Ekstra Bladet): 'Alt det I kan se – det er Brøndby!'

En imponerende tifo over to tribuner væltede lige ind i ansigtet på Thomas Kahlenberg, da han som vikarierende Brøndby-kaptajn førte holdkammeraterne på banen.

Se også: TV: Se alle målene fra 'New Firm'

Men Kahlenberg havde ikke det overskud, den energi og de ekstra kræfter til at hive holdkammeraterne frem mod en ny triumf mod mestrene fra FCK.

- Vi gav dem tre mål på ti minutter. De var tre foræringer og dårligt forsvarsspil. Vi kom til at se skidt ud og blev straffet for vores fejl, erkender Thomas Kahlenberg.

- Vi så, at FCK har dygtige individualister og straffer os, når vi laver fejl. Det her var et bump på vejen. Vi skal videre og må nu sørge for at slutte efteråret værdigt af.

Se også: Almebäck: Jeg var en katastrofe

Brøndby-anføreren havde kun kræfter til én time, så løb tanken tør for brændstof.

- Jeg ser frem til et forløb, hvor jeg kan komme i topform. Jeg har endnu ikke ramt topformen her i efteråret, fordi jeg har haft en lang skadepause, fastslår Kahlenberg.

0 kommentarer
Vis kommentarer