Hradecky: Føler mig som Superman

Lukas Hradecky vil gerne være anfører i Brøndby nu, hvor Martin Albrechtsen og Mikkel Thygesen er ude

Lukas Hradecky nyder anfører-ansvaret. (Foto: Lars Poulsen)
Lukas Hradecky nyder anfører-ansvaret. (Foto: Lars Poulsen)

Da Mikkel Thygesen i sidste spillerundes kamp mellem Brøndby og FC Midtjylland måtte forlade banen med en skade, stod Brøndby uden anfører. Martin Albrechtsen var også ude, og derfor endte det prestigefyldte anførerbind hos en af de nye folk i klubben. 

Lukas Hradecky fik det ærefulde hverv i resten af kampen, men det er endnu ikke sikkert, hvem der skal udfylde rollen som kaptajn, når Brøndby møder FC København i københavner-derbyet på søndag. 

Cheftræner Thomas Frank har udtalt, at han endnu ikke har besluttet sig, men Lukas Hradecky tager gerne endnu en tørn som Brøndby-anfører. 

- Vi har ikke snakket om det endnu, men det var Boulahrouz, der gav det til mig i søndags. Jeg sagde til ham, at han bare skulle give det til en anden, men jeg fik det altså. Jeg tror ikke, at jeg får det på søndag, men jeg vil meget gerne have det, og jeg håber det. Det ville være en stor ære at skulle være anfører for Brøndby, siger Lukas Hradecky til tipsbladet.dk.

Se også: Hradecky håber på rekordkamp mod FCK

Han lægger ikke skjul på, at han ser en stor ære i at bære anførerbindet i Brøndby. 

- Det betyder meget. Da jeg fik anførerbindet i søndags, følte jeg mig som Superman, og det er en rigtig god følelse. Jeg håber, at jeg får det på søndag, fortæller han. 

Lukas Hradecky ser i det hele taget frem til søndagens kamp mod Brøndby. 

- Det bliver stort. Sidste gang var det en bundkamp, men begge hold har løftet sig, så nu kan man godt kalde det en topkamp. Det bliver en intens kamp på en anden måde denne gang, og jeg tror, at det bliver en spændende kamp, siger han. 

Læs mere om fodbold på Tipsbladet.dk

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere